Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikaaakika

na rozstaju dróg...

Polecane posty

Gość Kikaaakika

Mam 28lat i za soba jeden dlugi zwiazek ktory zrujnowal mi zycie...teraz spotykam sie z facetem od kilku miesiecy ale czuje ze to chyba nie to..z poprzednim moim facetem mimo, ze mnie zostawil czulam jakas wiez niesamowita, cos w rodzaju pokrewienstwa dusz, byl dla mnie calym swiatem, najlepszym przyjacielem mial byc tez mezem ale tak sie nie stalo z reszta to juz nie wazne...nie wiem sama co mam robic ze swoim zyciem, chyba juz nigdy nie poznam faceta ktory bedzie mi tak odpowiadal jak tamten.Obecny facet po prostu niczym mnie nie fascynuje, jest nijaki, najgorsze, ze w przeciagu dwoch lat kiedy bylam sama poznawalam wlasnie samych takich nijakich facetow. Nie wiem co mam robic czy szukac dalej czy moze lepiej dac szanse obecnemu??czy ma ktos podobne rozterki co ja??piszcie do mnie..

Gość Kikaaakika
sama nie wiem, moze mam za duze wymagania co do facetow, ale milo jesli ma sie o czym porozmawiac z facetem, jesli ma on jakies pasje itd

Gość Lalalalllala
moze powinnaś szukać dalej, ja cię rozumię bo też mialam podobnie:/

Gość Lalalalllala
rozumiem* :D

Gość lerweeeef
co rozumiesz przez slowo nijaki?

Nadal kochasz swojego bylego i poki co nie niszcz zycia innemu mezczyznie bedac z nim "na sile", "bo nie chcesz byc sama", "bo moze Cie uleczy ze starej milosci". Przyjdzie taki dzień kiedy sie obudzisz i zrozumiesz, ze Twoj byly wcale nie byl taki wyjatkowy, ze mozna zbudowac zycie z kims innym, że niepotrzebnie trzymalas sie tej "wiezi" ktora byla miedzy wami. Jak juz nastanie ten dzień, wtedy daj szanse sobie i nowemu facetowi.

Gość Kikaaaakika
latwo ci mowic, ile czasu mam byc jeszcze sam?2 lata nie mialam nikogo wiec nie dziw sie ze czuje potrzebe bycia z kims

nijaki czyli przeciętny a Autorka szuka księcia z bajki. Ojj kobietki kobietki . Zacytuje Mariolkę hellllloooooooo!!! :P Księcia nie będzie , jedyne co to normalny facet z zasadami księcia chyba na to tylko dzis mozna liczyć :) Trzeba go dostrzec i nawet jak bedzie miał za długi nos czy , to docenić i zauważyć coś wiecej niż wygląd :) A wam w głowach tylko książe w czerwonym ferrari z pięknym domem w tle. Najlepiej tak pod 30tkę bo to juz ten wiek gdzie można go usidlić :P Czyż nie mam racji :P

tak samo pomyslałam że ma długi nos :D dziewczyna tez ma swoj wiek moze mysli o jakims zalozeniu rodziny..choc teraz pozno sie ludzie na to decydują..

Nie ahahaha, ale wieddizlaem , że ktos spyta hahaha nie nie mam zapewniam Cie , że nie :P

to nos pod kątem 90 stopni:D a tak na powaznie to babo bierz sie za siebie nie załamuj sie głowa do gory i w drogę!!

Reasumując nie nie ma długiego ...... Nosa :) Druga sprawa Kobieto to jest życie , polega ono na znalezieniu swojej drugiej połówki. Widocznie jeszcze jej nie spotkałaś. Spokojnie przyjdzie i na Ciebie czas, jak na każdego. Roszpurka ? Mam rację czy nie ?:) pewnie , że mam nie musisz odpowiadać :P

ja Ci odpowiem Pablo - nie masz, chociaz generalizowanie jest bardzo wygodne w tlumaczeniu niepowodzen a rozmiar nosa to akurat malo istotny gabaryt dla kobiety :D

czizas Coś sugerujesz ? Nie rozumiem aluzji kompletnie Zupełnie nie na temat wypowiedz "generalizowanie" ?? A co ja generalizuję to czekanie na idealnego partnera? Wytłumacz mi proszę. Bo wygląda na to że jestem głupim facetem z za długim nosem i to pod kątek 90stopni :P

A wam w głowach tylko książe w czerwonym ferrari z pięknym domem w tle. Najlepiej tak pod 30tkę bo to juz ten wiek gdzie można go usidlić" taaa... to nie jest generalizowanie a laska tez nie szuka ksiecia, nikogo nie szuka tak wlasciwie, chyba ze bylby to klon bylego z nosem to byl zart ale widze ze tez nie lapiesz

a napisalam o tlumaczeniu niepowodzen bo to prosty ludzki mechanizm jak cos nie wychodzi to mowimy "wszyscy sa przeciwko mnie", "laski leca na samochody", "faceci to zdradzieckie swinie" itp, itd

Rozumiem. Zupełnie o czymś innym pomyślałem i dziękuje za wcale nie złośliwe mi tego wyjaśnienie :P Kątomierz powiadasz? Hmm nie ale czekaj czekaj zaraz sprawdzę ' oo kuzwa fakt 90 stopni s kąt wiedziałaś?:P

to zależy jak go ustawie.Mogę i tak i tak Ha! A może spróbuję w "mam talent" :P E no ten teges bo tak troche odbiegamy od tematu , O czym to mówiliśmy ?:P Ktosmiał jakiś problem? czy nadal skupiamy sie na nosie Pabla32 :P

Pablo ja sie na twoich narządach zupelnie nie skupiam :) a temat jest prosty. dopoki sie nie jest otwartym na nowy zwiazek to nie mozna drugiemu czlowiekowi robic wody z mozgu i krzywdzic go swoim "nie wiem czy Cie kocham, daj mi troche czasu ble ble ble"

czizas Jezu , ale z Ciebie złośliwe babsko naprawdę bez urazy :P Wylecz sie z komplexów i wtedy pogadamy. A jeżeli chodzi o twoją ostatnią wypowiedz to z wielkim bólem serca muszę sie zgodzić :P Zmykam bo zaraz sie tu piekło rozpęta :P pozrawiam i powodzenia Autorko :)