Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtze

tycie a jedzenie

Polecane posty

Gość jtze

czy wzrost waszej wagi w ciąży (powyzej 12kg) był spowodowany tym że nie dbałyście o jedzenie i jadłyscie duzo; czy jakimiś innymi czynnikami?

Ja przytyłam 16kg. Myślę, że sobie pofolgowałam trochę stąd tyle. Zobaczymy jak będzie spadać, jak młody wreszcie zdecyduje się wyskoczyć.

Gość rajstopki pluszowe
Według mnie odżywiałam się prawidłowo. Waga rosła książkowo do 32 tygodnia ciąży. Potem, mimo ciągle tego samego sposobu odżywiania, przytyłam 7 kilo w ciągu tygodnia. Fakt miałam zatrucie ciążowe i wielkie obrzęki ciała. Pod koniec ciąży dieta niskosodowa, leżenie, bo ryzyko przedwczesnego porodu, mało ruchu, bo opuchlizna koszmarna i 25 kilo na plusie przed porodem.

Gość wczoraj widziałam ciężarną
w dużej ciąży. W jednej łapce koktajl owocowo -mleczny, w drugiej gigantyczna porcja lodów (nie sorbetów), a pod pachą torba słodkich bułek... Pewnie za kilka miesięcy też się będzie dziwić skąd te kilogramy :o

ja w ciazy przytylam 25 kg ale tylko dlatego ze musialam lezec bo mialam ciaze zagrozone i od 6 miesiaca bylo lezenie a wiadomo jak sie lezalo to sie cos non sto jadlo i dlatego mam teraz problem zeby wroccic do formy trzeba jesc z glowa a nie wszystko co sie ma pod reka

Gość wygląd mnie nie obchodzi
jadłam normalnie, więcej piłam. Przytyłam 20kg i byłam zaskoczona, bo chudzina ze mnie totalna przed i po ciąży