Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka suszona

praca w systemie HREM

Polecane posty

Gość śliwka suszona

witam szukam pracy i znalazłam taką ofertę... do obowiązków należy PRACA W SYSTEMIE HREM co to oznacza? próbowałam na necie znaleźć ale nic nie zlalazłam

Gość śliwka suszona
hallo - czy nikt nie wie co to oznacza? :(

Gość śliwka suszona
nie no właśnie zobacz w linku, który wysłałam tam napisano coś takiego: Obowiązki: - bieżąca obsługa klientów oraz pracowników tymczasowych - ścisła współpraca z działem kadrowym przy rozliczaniu pracowników tymczasowych - ścisła współpraca z działem handlowym w pozyskiwaniu nowych klientów - praca w systemie HREM - uczestniczenie w dyżurach pracowniczych - zasilanie systemu danymi kadrowymi i właśnie zastanawia mnie co to za system pracy? jak można tak pisać nie wiadomo gdzie to znaleźć. jestem po studiach licencjackich Gospodarowanie Zasobami Pracy i wiem co znaczy HR ale o takich systemach nie uczono. - system pracy akordowy - system pracy zmianowy itp ale HREM??? cóż to za nowy twór

Gość śliwka suszona
no chyba że się w ogłoszeniu ktoś pomylił i wpisał bzdurę ... DZIĘKUJĘ ZA CIEKAWEGO LINKA :)

Gość gość
HREM to wewnętrzny system jednej z polskich agencji pracy tymczasowej i doradztwa personalnego; to coś na wzór systemów CRM (baza kandydatów, moduł dla handlowców, system poczty wewnętrznej, struktura firmy wraz z danymi kontaktowymi... itp. itd.).

Gość gość
HREM jest systemem kadrowo-płacowym. Ułatwia obieg dokumentów w przedsiębiorstwie, znajdują się w nim między innymi wszystkie faktury oraz umowy z kontrahentami. W zależności od nadanych uprawnień pracownik ma dostęp do różnych modułów. Trudno coś znaleźć o tym systemie gdyz jest on stworzony i zaprojektowany specjalnie dla danej firmy.