Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajaga07

Różowy śluz

Polecane posty

Gość babajaga07

Witam.Mam pytanie odnosnie rozowego śluzu co on moze oznaczac.Trwa to juz 3 dzien nie jest go duzo.

Gość babajaga07
no wlasnie byla ale wczoraj i myslalam ze to okres bo powinnam miec go 22 stycznia. A dzis jest sluz ale nie ma krwi tylko ten sluz jest rozowy taki bezowy czasami

a staralas sie o dziecko? wiesz, taki sluz czasem wystepuje we wczesnej fazie ciazowej mowi sie ze to moga byc plamienia implantacyjne, ale to tez nie jest regula, przyklad.. 3 moje kolezanki, mialy taki sluz po terminie miesiaczki ( byly w ciazy)

Gość hermisia
może to objaw niedoboru progesteronu- takie plamienie przed okresem

Gość babajaga07
No mozna powiedziec ze sie staram,poprostu nie uzywamy prezerwatyw.

Gość Kamila XXX
Piszcie bo ciekawe

Gość babajaga07
Dodam ze ostatnio chorowałąm mialam problemy z pecherzem a ostatnio grzybice pochwy,po stosowaniu kremow i masci przeszło moze to od tego?

Gość babajaga07
?

Gość babajaga07
Czytałam ze takie czeste choroby typu grzybica zapalenie pecherza sa u kobiet w ciazy ze wzgledu na zmiane ph w pochwie i jest bardziej narazona na choroby,ale czy te choroby pojawiaja sie w pozniejszym stadium ciazy czy moga pojawiac sie rowniez na poczatku i oznaczac ciaze??

Gość tak tak racja racja
teeeeeeeeeeeeeeest

Gość dcnjfnrkwe
Ja miałam nawracające grzybice i bez ciąży. Idź do gina. taki śluz może być w trzech przypadkach: a) w czasie dni płodnych- przy owulacji b) pod koniec cyklu w przypadku ciąży- zagnieżdżanie się fasolki c) niezależnie od dnia cyklu- przez np. nadżerkę Oczywiście w każdej z tych sytuacji ten śluz się będzie troszkę różnił ale raczej sama tego nie określisz. Możesz rano zrobić test. A potem i tak wybrać się do lekarza. :)