Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalla

Czego potrzebuje kobieta od mężczyzny?

Polecane posty

Gość lalalla

Czego oczekuje kobieta od mężczyzny? Mnie się wydaje , że w obecnych czasach przede wszystkim zajefajnego seksu, długiego z kilkoma orgazmami, takiego porządnego rżnięcia. A poza tym kasy. Facet ma płacić, robić prezenty, mieć fajny samochód, mieszkanie i pokazne konto bankowe.

Gość ankolusss
taa ciekawe ile z tych bab z kafe ma tak naprawde zajebiste rzniecie :D yhyyyyy , wyjdz do ludzi troche, uwolnij sie od internetowych pogladow

Gość ankolusss
nie mowiac juz o super mieszkaniu i pokzanym stanie konta :D daj spokoj, gdyby tak bylo to ponad 60% ludzi by bylo samotnych:D

lalaalal Uważaj zaraz Cie tu zjedzą żywcem :P Stąpasz po cienkim lodzie. Dziś kobiet marzą o przystojnym gołodupcu, kasy nie musi mieć, fura? po co? Dom ?? może mieszkać w akadamiku ,to jest dzis nie ważne. Musi być wrażliwy, kochany , wierny itp :P :P:P:P:P:PP:P:P:P:P:P:P:P

Gość lalalla
Ja nie twierdzę, że kobiety to mają, ale że tego od faceta oczekują, bo wtedy czują się zadowolone:). Tak, tak...miłość jest najważniejsza, ale jak ktoś w nią już nie wierzy to liczy się rżnięcie i kasa.

Gość ankolusss
moga sobie marzyc ,ale w rezultacie i tak biora co lepszego sie nawinie :D

Gość lalalla
Cóż, znowu nie tak trudno o takiego gościa;).

lalaala ostatnia wypowedz Amen :P Z drugiej strony trochę mi żal tych, którzy przestali wierzyć w miłość. Ja tak miałem przez 4 lata, jednak coś sie zmieniło. Ciekawe kiedy przyjdzie,tan zimny prysznic ,bo przyjdzie na pewno...

zalezy od wieku, siusiumajtki, potrzebują , kwiatków, sratków i słodyczy, trzymania za rączkę, starsze aby były raz na dwa dni porządnie przelecone, tak aby zemdlały od orgazmu.

Gość lalalla
bmblondyn---> racja:) Ja właśnie pisze o kobietach a nie gówniarach:).

Gość to jest chore
bmblondyn nie spotkalam nigdy bardziej popierdolonego osobnika :O chyba twoja stara tak sie zachowuje,ale nie nasza wina ze masz pod dachem dziwke

czyli jeśli szukasz takiego co opisałaś to jesteś zwykła k**wą, dziwne czasy są wg Ciebie

Gość no dresssssssssss
ona musi byc pewna, że on ją nie zawiedzie, że w złych chwilach też będzie z nią, że może na nim polegac, ufac mu, że wie, że ona jest dla niego ważna i że on nie sprawi jej bólu, łez.

Gość bhui90p['
ja potrzebuje huja do dupy