Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrachowana dama

Dałam koleżance swoich dzieci w twarz! A moi synowie pomogli mi...

Polecane posty

Gość ale jak mozna dziewczyne
Co by kobieta facetowi nie zrobiła należy jej wybaczyc.

Gość pewnie jakby mnie ktos gnebil
to by moja mama poszla tez zalatwic sprawe, a nie "straszyla" dyrektorem czy pedagogiem... matka powinna jak lwica bronic swoich dzieci.

Gość to nie wszystko------
hahah idiotka! takie typy jak ty nie powinny sie rodzic :(

Gość sdfghjkl;'
a matce tych śmieci powiedz, ze to ty przeciągniesz jej dzieci przez wszystkie moliwe sądy i zapewnisz im dozór kuratora skoro ich rodzice nie radza sobie z wychowywaniem. Jesli masz jakies dowody to moesz im tego kuratora załatwić, sądy i być może sędzia dojdzie do wniosku, ze bullying powinien byc karany będą miały w aktach i chyba potem będa miały kłopoty z zatrudnieniem sie w pewnych zawodach

Gość to nie wszystko------
oczywiscie to byl komentarz do tej swiruski "ale jak mozna dziewczyne"

Gość afdfa
Jesteś wspaniałą matką :)

i bardzo dobrze niech twoje dzieci będą prześladowane przez klasę, mnie gdyby ktoś uderzył to bym miał sprawę w sądzie karnym albo bym z kumplami przyszła pod dom takiej osoby z bandą obrzuciła kamieniami, wtargnęła i całą tą rodzinę związała i dręczyła

Gość gdy cię spotkam to ci wpierdol
Autorko nie słuchaj tej kurwy Kingusi bo to dziwka jest, dobrze zrobiłaś że uderzyłaś te bachory. Twoje dzieci są dobre a na tamtych skurwysynów nasłałabym płatnych morderców.

Gość zniszczmy Kingusie_124
Autorko zapraszam Ciebie byśmy dali porządny wpierdol Kingusi :)

bo mój chłopak was serio namierzy dzieci drogie,a jak zacznę mordować to nie będę zwracała uwagi kogo więc zamknąć te przemądrzałe ryje, bo gdybyście mnie spotkały to jestem pewna że nawet sława byście nie powiedziały

Gość DOMWS
wiecie co jesli to jest prawda to ja popieram te matke.Sama mam dziecko.Kiedys bylam gnebiona w szkole.I nikt mi nie pomogl.Nikogo to nie obchodzilo.Jak sama w koncu stalam sie agresywna w obronie wlasnej to ledwo przez nauczycieli szkole skonczylam.Do tej pory nienawidze tych ludzi jak ich w jakichs portalu widze typu facebook to mna trzepie.Zgotowali mi osiem lat piekla.Takie bachory potrafia byc okrotne i sa zwykle bezkarne.Gnebia glownie psychicznie slabsze od siebie dzieci i to jest okropne.To powinno byc karalne ale ciagle nie jest.Dopiero jak jakis bachor kogos zapierdoli to sie wszyscy dziwia dlaczego. dobrze zrobila.Popieram jak najbardziej.DOROSLA OFIARA MALTRETOWANIA W SZKOLE.

Gość DOMWS
kingusia wypierdalaj z tad dziecko niedojebane.

Gość DOMWS
gowniaro lepiej odpusc i odklej sie od klawiatury,bo w dzisiejszych czasach w internecie nie jestes juz anonimowa.Do tego zakrawasz na dorastajaca psycholke i wypisujesz takie rzeczy,ze mozesz za to gorzko zaplacic.

wiesz była już u mnie kilka razy policja, ale mam ojca komendanta więc mi nie wyskakuj z pierdołami, po prostu piszę i namawiam do nienawiści

Gość ten chłopak teraz wymaga
Zabijmy suke!!!!

Gość babilon
i pewnie tak samo jest komendantem jak kilka postow temu na innym topiku nie zyje. corko peta i pojary idz na spacer wystaw dooope zulowi niech cie porzadnie wypierdoli,a pozniej wroc i nas kooorwa przepros pizdo nie myta!

Gość babilon
kurva mleko ma mala sciera pod nosem i sie sadzi pusta krova!Do nauki wypierdalaj,bo skonczysz na obwodnicy smarkulo!

Gość babilon
tak,a ty masz za soba kilka rozwodow...to tez jest najprawdziwsza prawda. finezyjnie

tak wiele razy się rozwodziłam : z Adamem Lewandowskim od 6.07.2001 do 29.12.2001 (rozwód) z Michałem Kirre od 24.04.2004 do 25.05.2004 (rozwód) z Sylwestrem Matuszyk od 15.10.2004 do 1.08.2008 (rozwód)

Gość regres to uczuciowy gej
prosze nie pisz wiecej, niezkladaj pseudo zabawnych tematow, chcesz byc zabawna ale ci to wogole nie wychodzi

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jakim prawem bijesz nie swoje dzieci.?

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie dziwi mnie to ze ta matka jest na Ciebie wsciekla, rowniez bym byla.