Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka555

moj facet ma chudego- problem

Polecane posty

Gość mandarynka555

Czy mógłby mi ktos doradzić co mam robic? Kocham sie ze swoim facetem i na początku jest fajnie, ale gdy ja juz jestem taka napalona i rozluźniona to on mnie nie może zaspokoić. Czuje jakby jego członek był za chudy, żeby mnie doprowadzić do orgazu, choć jest dość duży i długi. Kochamy sie w rożnych pozycjach, ale efekt jest taki sam. Nie wiem czy poradzę sobie z tym na przyszłość... Może sa jakieś pozycje, które by rozwiązały ten problem albo cos jeszcze innego.

Ja tam nie wiem... Może zaciśnij się na nim tak mocno jak lubisz. Mięśniami pochwy możesz go ścisnąć jak chcesz. Jak jest długi to czujesz go na końcu, więc nie jest tak źle.

Gość Informatyk :)))))
Jest wiele pozycji w ktorych kobieca pochwa staje sie waska i bardziej odczuwa meskiego penisa. Czytajcie kamasutre. W wiekszosci przypadkow sa to pozycje w ktorych kobieta ma zlaczone nogi. Mozesz tez cwiczyc miesnie kegla. Po paru miesiacach regularnych cwiczen powinnas lepiej go czuc. Powodzenia

Gość mandarynka555
no czuje go na końcu, jest to często przyjemne, ale jesli robi to zbyt głęboko to, to boli; próbowałam sie "zacisnąć", ale to na dłuższą metę mnie dekoncentruje; teraz w ogóle miałam takie uczucie jak bym go prawie nie czuła....

Gość mandarynka555
a co złego jest w moim myśleniu?

Gość Rambo2232
a jesteś wysoka ile masz wzrostu?

Gość mandarynka555
165

Gość Rambo2232
to nie jesteś za wysoka prawdopodobnie jesteś szersza w biodrach albo Twój facet ma cienkiego jezeli ma 12-13cm w obwodzie to nie powinno być problemu

Gość mandarynka555
nie wiem ile ma a przecież nie poproszę go o zmierzenie, poszukam jakis fajnych pozycji, ale to jest denerwujące jak jestem na niego napalona, idziemy sie kochać a później znowu mam uczucie niezaspokojenia i często przez, to teraz zaczęłam myśleć o innych facetach....sama nie wiem....

Gość Rambo2232
a w jakiej pozycji najczęsciej to robicie bardzo mocne są odczucia w pozycji klasycznej lub od tyłu bo nie możliwe ze we wszystkich tak słabo czujesz

czemu uważasz ,że za chudy? może pozycja nie ta poczytaj sobie

Gość mandarynka555
no własnie ostatnim razem kochaliśmy sie w pozycji klasycznej i od tylu tez miedzy innymi, ale zauważyłam, ze to zalezy od tego w jakim dniu cyklu jestem a co za tym idzie od tego jak bardzo jestem na niego napalona, jesli bardzo, to jestem bardziej rozluźniona i odczucia sa mniejsze

Gość Rambo2232
nie przeżywasz orgazmu?

Tak jak juz pisalem, cwicz miesnie kegla, probujcie nowych pozycji albo skorzystajcie z zabawek z sex-shopu. Wybor jest naprawde imponujacy i napewno znajdziecie cos dzieki czemu sex bedzie przyjemniejszy dla ciebie i dla niego. probujcie sie dopasowac. Napewno wam sie uda. A moze uzywajcie prezerwatyw prazkowanych, moja dzieczyna powiedizala mi ze jak ubiram prezerwatywe z roznymi wypustkami to lepiej mnie czuje. Wiec to dziala.

Gość mandarynka555
do petrol kochamy sie w rożnych pozycjach i koniec końców efekt jest podobny, kiedys jeszcze na początku wydawał i sie odpowiedniej wielkości, żeby nie powiedzieć gruby, ale z doświadczeniem zmieniam zdanie

I pamietajcie o technice. Pracujcie nad nia. ja tez nie mam grubego penisa ale nadrabiam wieloma innymi rzeczami. Odpowiedni nastrój, Gra wstepna, Sex oralny juz mam opanowany do perfekcji, co noc kiedy uprawiamy sex srednio 3 do 4 silnych orgazmow. Jesli chodzi o orgazm podczas penetracji to mam 2 pozycje, odpowiedni kąt i po kilkunastu minutach orgazm jest. Uczcie sie praktykujcie i bedzie dobrze

Gość mandarynka555
do Rambo2232 pochwowego niestety jeszcze nigdy nie mialam, czasami mam wrażenie, ze juz za chwile bede go miała, ale albo trwa to zbyt długo i podniecenie sie zmniejsza albo moj facet robi to tak szybko, ze szybciej sie nie da, a ja jestem dalej niezaspokojona

Gość Rambo2232
to jest twój jedyny partner ? nie nie było przed nim nikogo innego? musicie dobrać sobie pozycje dobrą a w jakiej pozycji najsłabiej odczuwasz?

Gość mandarynka555
pierwszy i jedyny najsłabiej w takich pozycjach, gdzie mam szeroko nogi, np. w klasycznej, ale w każdej pozycji wcześniej lub później, gdy jestem na maxa rozluźniona to slabo go czuje, a nawet jesli nawet nie, to i tak zbyt slabo by osiągnąć orgazm jakim cudem mam osiągnąć ten orgazm pochwowy? czy to przyjdzie z czasem, a nawet jesli to ile mozna czekać;p

Gość Rambo2232
to może spróbuj pozycji jak on leży a ty siedzisz na nim ale orgazm ogólnie przeżywasz? być moze powinnaś poćwiczyć mięsnie kegla

Gość kara3232
albo twój facet może też mieć za miekkiego podczas gdy uprawiacie sex moj tak mial

Gość mandarynka555
nie wydaje mi sie zeby miał za miękkiego, bo wtedy, to juz nie wiem co by bylo....;p na jeźdźca tez sie kochamy, choc rzadziej, ale zwrócę na to większą uwagę wtedy; orgazm osiągam łechtaczkowy, bez problemu

Gość kara3232
spróbować zawsze można

Gość mandarynka555
no takiego chudego to nie ma

Gość Rambo2232
jeżeli ma grubszego bo ten ma 14,5 obwodu a przeciętnie jest 12,5 to znaczy ze Ty masz szeroką:/

Rambo przyjmij do wiadomości, że nie masz 14,5 cm obwodu. 😴 Po co się oszukiwać? Zaakceptuj to co jest. 🖐️