Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka555

moj facet ma chudego- problem

Polecane posty

Gość Informatyk :))))
ej Jola zdziro, nie wkłądaj wszystkich facetów to jednego worka bo dla mnie dupa i cycki nie sa najwazniejsze, aha i nie ogladalem pały tego Rambo czy kogos tam. Jestem hetero i nie kreca mnie faceci wiec wypierdalaj zdziro. Jak tobie sie podoba to idz mu obciagnij albo niech cie wywali w dupe glupia pusta szmato.

czasami tylko lubię polizać kakałowom dziurkę mojego kolegi z pracy, dodam, że robimy to w przerwie obiadowej w kiblu naszego szefa

Gość sexshopistorepl
zapraszam na www.sexshop.istore.pl - szeroki wybór kremów powiększających penisa, polecam także pompki dzięki którym członek także może być grubszy.

o dzienki ! tego właśnie poszukiwałem bo mój mikropenis wypada nawet z kakałowego oczka mojego przyrodniego brata, ktury ma bardzo wąskom pupkę

Gość ruchXYZcz
Ja mam chudego ale moja kobieta miewa orgazmy na 100%, co prawda nie zawsze, ale czasem nawet zdażały się kilka pod rząd. Pewnie jakbym miał grubszego to by miała więcej, to nie znaczy że sie nie da chudym.

Zalosni jestescie z tymi podszywami. Ciekawe co ccecie przez to zyskac. Przeciez debile tutaj kazdy jest anonimowy. Z takich jak wy tez lubie sie smiac glupie gim-gowno. Ledwo odrastacie od ziemi idioci. A krem na powiekszanie penisa to sobie ty kup glupi podszywie. Wypierdalaj krzywy fiutku. haha

Gość mandarynka555
a nawet jesli kupie taki krem, to co powiem mojemu facetowi, ze to balsam do ciała?

Zadne kremy i tabletki nie dzialaja. gdyby tak bylo to kazdy facet chodzilby z wielkim fiutem. A tak nie jest. Wystarczy logicznie pomyslec. Gdyby to cos dawalo to sprzedawali by to w aptekach. Kremy i tabletki na wzrost piersi sprzedaja w aptekach bo jakies tam dzialanie maja. Mniejsze lub wieksze ale dzialaja na wzrost piersi poprawiaja jedrnosc itp. Na penisa albo operacja albo wstrzykiwanie co roku kwasu hialuronowego tak jak przy powiekszaniu piersi. Facetom to by sie przydala lekcja anatomi itp. Widzieli by co mozna powiekszyc a co juz nie.

Musisz sie zadowolic tym co ma. Watpie ze jakis krem/masc pomoze. Najlepiej poszukaj sobie kochanka z grubszym penisem.

Gość dreszcze, emocje.. siła
po orgaźmie tak zwanym łechtaczkowym, jest pochwa bardziej zacisnieta:) i ty i ON bedziecie mieli wieksze wrazenia. powaga. troche seksu, potem orgazm lechtaczkowy:) oralnie, recznie, czy jak tam sobie chcecie, i znow seks, noooo cudeńko:)

Gość mandarynka555
mam nadzieje, ze uda mi sie jakos rozwiazac ten problem, ale szczerze mowiac to zaczelam myslec o kochanku, tylko, ze jak by sie to wydalo to co ja zrobie...

Daj spokoj jesli znajdziesz sobie kochanka bedziesz kolejna pusta zdzira jakich tu pelno. Albo zaakceptuj faceta i starajcie sie nadrobic czyms innym albo zmien faceta. Ale go nie oszukuj bo laska ktora ma faceta w stalym zwiazku i kochanka to moim zdaniem nic nie warta zdzira.

Gość mandarynka555
wiem, ze to by nie bylo w porzadku, nie wiem czy bym sie odwazyla, ale swoja droga wszyscy chca byc wierni, tylko potem sie okazuje ze im czegos brakuje i zaczynaja zdradzac

Gość babilon
cwicz miesnie kelga.To mozna robic przeciez wszedzie i nikt nawet nie bedzie wiedzial:) powaznie miesnie kelga sa wazne.Teraz juz nie czujesz meskiego przyrodzenia to ciekawe co bedzie po porodzie(kiedys)

Pomysl jak ty bys sie czula jakbys byla rozepchana i facet nic by nie czul i znalal sobie kochanke ?? to jest podobna sytuacja. Mowilby ci ze cie kocha i wogole ale sex lepszy bylby z ciasniejsza kochanka. Jesli znajdziesz sobei kochanka to tak naprawde miedzy toba a twoim facetem milosci nie ma. Wydaje ci sie ze jest ale to nie milosc tylko przyzwyczajenie.

No racja po porodzie to juz wogole go nie poczujesz a po kolejnym to juz porazka na calej lini bedzie. A ile twoj facet ma w obwodzie cm ??

Gość babilon
zdrada jest ponizej pasa.Myslisz o tym jak o zakupie nowej szczoteczki do zebow:/

Gość mandarynka555
ale tak technicznie rzecz biorac to co to za roznica czy on mi "rozepcha" dziurke czy kochanek albo, ze on mi powie, ze mam rozepchana, przeciez to przez to, ze sie ze man kocha? co mamy sie czesto nie kochac?

Gość babilon
no pokazal jej tutaj ktos zdjecie a ona pisze,ze tak chudego to on nie ma.A ten co jej pokazal ktos mial 12.5cm chyba a to ponoc przecietny byl.Wiec jej facet ma ponadprzecietnego.To chyba juz czas ruszyc swoje zastale miesnie kelga:P takie cwiczenia duzo daja.No ale ona woli znalezc sobie kochanka:/

Wiesz ile czasu by musialo minac zanim by ci kochanek czy ktos inny rozepchal cipke na stałe. bardzo dlugoooo. Cwicz miesnie kegla, dobrze ci radze i po paru miesiacach intensywnych i regularnych cwiczen zoabcz czy dalej go nie czujesz czy jest lepiej. Ja ci mowie ze bedzie lepiej.

Gość babilon
mandarynka zastanow sie co piszesz.Zamiast robic facetowi na zlosc i oszukiwac go,zdradzac powiedz mu,ze sobie nie zyczysz,zeby mowil do Ciebie,ze jestes rozepchana,bo rozepchany to worek moze byc:P cwicz miesnie kelga.Wygogluj sobie szczegoly na temat tych cwiczen.Nie musisz tego robic podczas seksu tylko w pracy np.albo jak ogladasz telewizje itp. jak cwiczysz miesnie to one sie troche rozrastaja i zajmuja wiecej miejsca przez to bedziesz wezsza.

Gość mandarynka555
zazwyczaj cwicze podczas seksu, no ale bede czesniej nie pisalam, ze on mi mowi, ze mam rozepchana tylko tak teoretycznie a co do zdjecia to chyba ciezko mi stwierdzic czy ma takiego czy innego

Gość mandarynka555
sprawdzilam i nie dziala to, zeby przed miec orgazm łechtaczkowy ani pozycja na łyżeczkę, wiec czekam na dalsze rady:)

Gość odpowiedź jest prosta
Jeśli chodzi o pogrubienie penisa, to niech wsadzi najpierw do ula lub mrowiska robaczki zrobią mu taka opuchliznę, ze Ci sie do cipki nie zmieści.

Gość rada jest jedna
Musi sobie pogrubić facet penisa. Możecie zacząć już na to odkładać.

Gość Arko
Kupcie wibrator

Gość Arko
Jak przekonać dziewczyne do wytrysku w buzi i do loda?

Gość magdasss_77
ja robilam loda tylko kilka razy mojemu facetowi i nigdy az do wytrysku, nie wyobrazam sobie zebym mogla to połknąć, na sam zapach mam odruchy wymiotne, choc fajnie by bylo to robic

Gość Arko
Fajnie by było robić a nie robisz.