Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzzia

Koniec Przyjaźni. Pomóżcie mii!

Polecane posty

Gość Lidzzia

Cześć. Mam pewien problem. Chodzi o moją (niby) przyjaciółką. Pochodzi z dziwnej rodziny , to znaczy ta rodzina ma bardzo złą opinie. Chodzę do szkoły w której moja mama jest nauczycielką. Wszyscy nauczyciele się jej skarżą. Zła ocena itp. Dzisiaj np. miałyśmy sprawdzian z przyrody . No po prostu , nie poszłam bo nic nie umiałam. I tak się złożyło że ona też nie poszła. Nauczyciel który uczy przyrody poskarżył się mojej mamie i powiedział że poszłam pewnie na wagary bo mojej koleżanki też nie ma. Tak wogóle to ona się za te wakacje bardzo zmieniła. Nie miałam wogóle z nią kontaktu a ona nagle stała się jakimś punkiem czy coś w tym stylu > słucha metalu np. http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U . I do tego jeszcze naśladuje swoją koleżaneczkę z wakacji. (Ona też jest metalowcem). Tylko dlatego się z nią przyjaźnię ponieważ nie mam z kim siedzieć > Kiedyś była normalna i fajna ale teraz... Mama mówi mi żebym skończyła tą przyjaźń. Ja też bym chciała ją skończyć ale nie wiem jak. A poza tym jest jeszcze ten problem z siedzeniem w ławce.

Gość xxxyz***
z tego co napiłaś wynika że nie jesteś jej przyjaciulką nie dziwię się że nikt nie chce z tobą siedzieć zmień swój charakter bo będzie ci ciężko w życiu