Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh masakraaa

PLOTAAAA o mnie

Polecane posty

Gość ehh masakraaa

ostatnio byłam poważnie chora (sprawy związane z jajnikami, cyklem itd.) przeszłam więc poważną hormonalną terapię, byłam 10 dni w szpitalu, później 2 tygodnie wolnego tymczasem w poniedziałek dowiedziałam się na uczelni jak byłam po zaliczenie pewnej rzeczy chodzi o to, że w wyniku hormonów powiekszył mi się znacznie piersi i pewna dziewczyna się mnie pyta "to prawda, że powiększyłaś sobie piersi? bardzo bolało?" byłam w szoku owszem, wczesniej byłam jak to mówią "płaska" ale nie zrobiłabym takiej rzeczy już cały rok o tym huczy jak powiedziałam, że miałam leczenie hormonami, bo byłam chora i byłam w szpitalu to nikt mi nie wierzy, uważają, że byłam w szpitalu z powodu tej operacji piersi jestem załamana naprawdę, nie chce mi się chodzić na uczelnię już zaraz widzę jak się gapią nie wiem co zrobić by mi uwierzyli co mam im zaświadczenia pokazywać?

Gość ehh masakraaa
dodam też, że może moja kupa nie wygląda apetycznie, ale zapewniam, że wspaniale smakuje:classic_cool:

Gość a moze ....
nie zwracaj uwagi... nie tłumacz przede wszystkim niczego, winny sie tłumaczy. A jak ktos znów walnie jakis teks to sie zapytaj czy zazdrości, i ze jego pewnie by nie było stać.

A czemu się tym przejmujesz? Co za sensacja, ja pierniczę. Ciesz się, że nie mówią, że byłaś w ciąży i zrobiłaś aborcję.

Gość ehh masakraaa
ehh :( jeszcze jakiś podszyw

Gość Pluszowe rajstopki
Pewnie zlosc Cie bierze gdy slyszysz takie rzeczy, ale zlej to po prostu:) Znudzi im sie.

Gość ehh masakraaa
17:00 - podszyw :O