Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inna osoba to Kurwa

Co mam zrobić? Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem w kropce. Nie umiem już tak normalnie funkcjonować. Proszę was o pomoc, poradę i bardzo poważne podejście do tego tematu, bo ten temat jest również bardzo poważny. Jestem bardzo poważną osobą i nie w głowie mi jakieś tam prowokacje. To wszystko co tutaj opiszę jest bardzo poważne. Mam grupę. Ta grupa dzieli się na podgrupy. Ja należę do jednej z tych podgrup. Właściwie to nie jest takie ważne, bo tak naprawdę, to ja nie umiem się myć. Nie myję się ani nie zmieniam majtek. Nikt o tym nie wie w tej mojej podgrupie, bo by mnie chyba wywalili. Ogólnie cała grupa ma za zadanie walczyć o stół babci, który ukradł pradziadek. Każda z podgrup (w tym również ta moja) robi wszystko inaczej. W kluczowych momentach potrafimy razem ze całą grupą działać i nikt nam nie podskoczy. Każdy nasz CZŁONEK jest inny. Każdy robi co innego i często te podgrupy się między sobą kłócą. Ale każdy CZŁONEK za innym CZŁONKIEM wskoczyłby w ogień! Taka jest prawda. Praktycznie to nie wiadomo ile tych podgrup jest. Ciągle się tworzą jakieś nowe. Nie w tym rzecz! Ja nie żyję jeszcze. Urodzę się jutro o 6. Wszystkie zęby wszystkim powybijam. Będę płonąć! Kocham was! JA SIĘ ZABIJĘ! ODDAJ MI RZEKĘ I MOJE MAJKI!

Gość Też paliłem ten syf co ty
:classic_cool:

Gość Też paliłem ten syf co ty
Aaaaa....wodę w wino, chodzenie po wodzie itp ? Zaginiona siostra pana J ? :classic_cool:

Gość coooooooooool
odstaw to co bierzesz,albo zmień dealera.......