Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie wim...

TEFAL patelnie

Polecane posty

Gość Już nie wim...

Hej, poradźcie jaka patelnię Tefal kupić- Enjoy, Spirit, Bienvenue itd Tyle tego, nie wiem, która jest najlepsza. Z góry dzięki;)

Gość ysmena
Ja nie nie uzywam TEFAL-a tylko jakieś dobre hiszpańskie, nie apmiętam nazwy, ale sprawdź na www.pogrosiku.eu, moze tam znajdziesz cośfajnego dla siebie

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
czy już wałek do ciasta Ci nie wystarczy , teraz będziesz faceta napieprzać patelnią ?

Gość jeśli to nie prowo
ja używam tefala inginio i sobie bardzo chwale... ostatnio kupiłam z innej "kolekcji" ale za cholere nie pamietam jakiej :/ duza ze szklaną pokrywką!!!

Gość Już nie wim...
Wicuś, nawet nie pomyślałam o tym wałku... Kurcze faktycznie taniej mozna tą sprawę załatwić;)

Gość Już nie wim...
A tak poza tym, to uważam, ze jeśli chodzi o patelnie to z tefala sa najlepsze, ale może macie inne zdanie? Może coś jeszcze doradzicie?

Gość hehe dobre !
A jest Tefal Incognito tak żeby się facet nie zorientował co go trafiło? :classic_cool:

Gość Już nie wim...
He he, pewnie możnaby i taką opatentować;)

Gość grubaryba
no według mnie Tefal ma świetnej jakości sprzęt, bez dwóch zdań. Bardzo użyteczne są te patelnie z odłączną rączką. W Medialuxie akurat jest promocja na garnki Tefal, mnie się podobają ten zestaw zwłaszcza http://www.medialux.pl/dzial/agd/kategoria/?id=332&prod=270139 potrzebny mi jest taki, a cena jest bardzo konkurencyjna także chyba się skuszę