Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja wiem....

moj facet uwaza ze ona jest ABSOLUTNIE NAJPIEKNIEJSZA KOBIETA NA SWIECIE....

Polecane posty

Gość mikifikitrikii
a jaki milutki, że Ci o tym mówi.. :/

Gość dsdaddsomgaaa
ta, taka wymalowana to kazda moze byc najpiekniejsza :D

Gość ja wiem co to za objawy
no moim zdaniem jest bez zarzutu!!!

Gość czy ja wiem....
a co mam sie obrazic czy co na niego? przeciez wiem ,ze jest mnostwo dziewczyn ladniejszych ode mnie, tak samo jak jest mnostwo facetow ladniejszych od niego. ale to nie jest wazne....i nie o tym jest topik.

Gość srtara..
Ona jest ładna,ale przeszła dużą metamorfozę. Widziałas to zdjęcie? Nie zawsze była taka super idealna. :( http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://ruthanded.files.wordpress.com/2010/09/cheryl-cole-changing-faces.jpg&imgrefurl=http://ruthanded.com/2010/09/03/ruth-ed-do-x-factor/&usg=__Z-h23MYc0zJQhVCCrtnH0GRhrI8=&h=780&w=1140&sz=324&hl=en&start=111&zoom=1&tbnid=0EnndRouipamhM:&tbnh=139&tbnw=203&ei=pending&prev=/images%3Fq%3Dcheryl%2Bcole%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Dactive%26biw%3D1280%26bih%3D620%26tbs%3Disch:10%2C2622&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=644&vpy=184&dur=416&hovh=139&hovw=203&tx=121&ty=103&oei=UPhCTZTWJs-fOvX36L0B&esq=6&page=6&ndsp=24&ved=1t:429,r:12,s:111&biw=1280&bih=620

Gość czy ja wiem....
Gość onadororaona
mikifikitrikii mmmoj facet tez mi mowi jak widzi jakas w TV ze ladna i seksowna i nie widze w tym nic zlego. Ja czasami jak widze fajnego to Mu mowie ze bym sie z tamtym przespala jak byla bym wolna

Gość czy ja wiem....
nie uwazam,ze jest brzydka, ale tez nie uwazam ze jest najpiekniejsza kobieta na swiecie......

Gość a olej masz?
niewinne spojrzenie,słodkie dołeczki-kokardy, podkolanówki -chodząca niewinność i faceci to łapią

Gość kkobieta na forummm
najpiękniejsza powinnaś byc ty dla swojego mężczyzny nie sądzisz.?

Gość pfff chujowego masz faceta
Bo rozumiem, że jest tysiąc lasek ładniejszych od ciebie i tysiąc facetów przystojniejszych od niego ale mówi się o tym raczej subtelnie :o A jeśli twój gach pieje i wysławia ją słowami ''absolutnie najpiękniejsza kobieta na świecie'' tzn, ze nie ma za grosz taktu i wyczucia 🖐️

Gość www.zrzuta.eu
ładna, ale takich jak ona biega jeszcze z półtora miliona :) więc najładniejsza z całą pewnością nie jest. za to twój facet... bez komentarza.

Gość srtara..
Dokładnie wrzuć na luz.... Tobie żaden znany facet sie nie podoba?? Uświadom swojego,że Tobie tez podobaja sie inni.

Gość czy ja wiem....
nie chodzi mi o t,ze poejchalo mi samoocenie- moze jakbym tez miala tyle kasy co ona na makijaz,fryzjera,sztuczne zeby,rzesy itd. to wygladlabym nawet lepiej niz ona ;-) mi np,podoba sie ashwaria rai albo kim kardashian(z twarzy tylko)

Gość czy ja wiem....
ale sie czepiacie, no to wam powiem ,ze ja mu powiedzilaam, ze brad pitt jest absolutnie najprzystoneijszym facetem na sweicie i tyle. chyba przesadzacie.....i nie o tym jest topik!!!!!!!!!!!!

Nie, nie przesadzamy, takie rzeczy to sprawy delikatne, nie ttrzeba się z nimi obnosić jak koń ze swym siodłem. Czego topik jest najlepszym dowodem, boś skoro taka inteligentna powinnaś wiedzieć, że uroda rzecz gustu, a w związku z tym temat jest bezsensowny. Ale skoro go założyłaś tzn, że cię to poruszyło. A skoro poruszyło - poczułaś się urażona. Ale jasne, zaprzeczaj 🖐️ PS A odnośnie meritum - laska jest zajebista i z pewnością może preendować do miana najpiękniejszej świata. Twoja Kardashian eż ma sztuczne brwi, laminowane zęby i wyszczuplone policzki dla twojej wiadomości :)

Gość www.zrzuta.eu
zauważyłam że nowomoda pt "mnie nic nie rusza" wiedzie prym ;)

Gość czy ja wiem....
liczylam na wyspwoeidzi bardziej w stylu np: jest ladna,ale uwazam ze angelina jest o niebo ladniesjza albo no zrzecyzwsice tez uwazam ,ze jest super- nie ma ladniejszej albo -- eee to jakis chodzacy plastik, widzialem ladniesjze na ulicy przed bierdonka.... a nie,ze moj OSMIELA sie myslec ze ja nie jestem najpiekniesjza dziewczyna na swiecie ....co jest prawda,bo nie jestem i dobrze o tym wiem...

Nie no brzydka nie jest, ale nie podoba mi się i nigdy bym nie powiedziała, ze jest najpiękniejsza na swiecie (chyba o żadnej bym tak nie powiedziała bo nie umiem ludzi ustawiać w takiej kolejności). Ale potrafię docenić kobiecą urodę mimo wszystko :D I czasami budzą we mnie po prostu szczery zachwyt. Ogólnie lubię piękno w jakiejkolwiek postaci

NIE CHODZI O TO, ŻE OŚMIELA SIĘ STWIERDZIĆ, ŻE NIE JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZA, a o to, w jaki sposób to robi :o:o:o Jesteś tak głupia czy rżniesz tylko taką idiotkę? :o Nie kumam tego, jak laski kompletnie nie wymagają od swoich facetów jakiegokolwiek minimum szacunku do siebie :o Potem płacz i żal na uczuciowym, że je zdradził i zostawił:o A gdyby tak stwierdził o Twojej przyjaciółce, też nie byłoby sprawy?? :o Fakt, nowa moda nastała - jestem wredna, nic mnie nie rusza, a dobre rady możecie połknąć z mega bekiem :o Narazie, miłych konwersacji z Twoim facecie o ładniejszych laskach 🖐️

Gość czy ja wiem....
pfff chujowego masz faceta - masz jakies problemy natury psycholigicznej. dziekuje za rady, prosze nie wpisuj sie tu wiecej.

Gość odkupięę
Jest piękna!

Gość ZAUWAŻCIE TEN SZCZEGÓŁ
Jak miała włosy jasny blond była ZWYKŁĄ BLONDYNKĄ! A jak ma ciemne to nadały jej uroku i podkreśliły jej urodę, i dzięki temu ze ZWYKŁEJ BLONDYNKI przeistoczyła się w PIĘKNĄ KOBIETĘ SZATYNKĘ. Nie warto się tlenić. Ja to zrobiłam, żałuję i nie wiem jak się tego pozbyć, mam baleyage w trzech kolorach blondu i boje sie ze zadna farba mi tego nie pokryje w 100 %

Gość hehe a ja uważam
że ''pfff' ma rację, więcej szacunku do samych siebie baby. Niedługo wasi mężowie będą podszczypywac tyłki obcych lasek na imprezie twierdząc, że są jędrniejsze od waszych, a wy pogłaszczecie ich tylko po główce twierdząc, że co racja to racja :D

Gość czy ja wiem....
ZAUWAŻCIE TEN SZCZEGÓŁ -- tez tak mialam ,zafarbowalam na braz tak isredni, jak sie zmywal farba to bardzo ladny kolor powstal -taki miodowy blond ,ale trzeb wiele razy farbowac na braz zeby wkoncu ukryc rozjasniacz.....