Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkobieta na forummm

heyah sciaga kasę? wazne!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kkobieta na forummm

Słuchajcie jak to jest w heyah??jak ktos dzwoni z zagranicy z Pl numeru(z heyah na heyah) i czy temu numerowi co jest w Pl to birze jakąś kase z konta.?????

Gość kkobieta na forummm
no pomóżcie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!up up up

Gość ja bym była za
odbierający rozmowę nic nie płaci w Polsce. Natomiast jeśli polski numer odbiera za granicą (roaming) to niestety też płaci razem z dzwoniącym

Gość kkobieta na forummm
czyli jak ktoś dzwonił z heyah bedac zagranicą na inną heyah będaca w pl to tej osobie w pl nic nie bierze/??

Gość ja bym była za
nie wiem czy zrozumiale napisałam. Przykład - jestem w Polsce i dzwoni ktoś do mnie z zagranicy. Odbieram telefon i nic za tę rozmowę nie płacę. Płaci tylko dzwoniący. Sytuacja druga. Jestem za granicą i na mój polski telefon dzwoni ktoś z Polski. Odbieram i niestety płacę za tę rozmowę. Trochę mniej niż to ja bym dzwoniła do kogoś, ale niestety mnie ta rozmowa tez kosztuje. Zrozumiale?

Gość ja bym była za
jeśli ktoś dzwonił z zagranicy do Polski, to odbierający w Polsce nic za tę rozmowę nie płaci

Gość kkobieta na forummm
prawie...czyli dla przykładu ktos do mnie dzwoni z zagranicy z polskiego nr a ja odbieram w polsce to czy mi cos sciaga?o to chodzi...

Gość ja bym była za
no piszę przecież - ciebie ta rozmowa nic nie kosztuje!!! Płaci ten, kto do ciebie zadzwonił :)

Gość ja bym była za
zresztą nieważne czy dzwoni z polskiego numeru do ciebie, czy z jakiegokolwiek innego. Odbierasz w Polsce za darmo. Płaci dzwoniący do ciebie

Gość kkobieta na forummm
dzięki :)