Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymhymhymhymhymhym

Dla przyjemnosci

Polecane posty

Gość hymhymhymhymhymhym

Słuchajcie, chłopak ma przy was wzwód, jak pokierować tam rączką, żeby jemu zrobiło się przyjemnie ? :D RĄCZKĄ niczym innym :)

Gość hymhymhymhymhymhym
słodko-gorzki reaktywacja nie zrozumielismy się -.- Chodzi o to, żeby jemu było przyjemnie, a nie żeby wrzeszczał z bólu .. a, no i może dodam, że jestem kobitką ;D

Gość chabetaaa
podbijam :D

Zrobisz prawo jazdy to nabędziesz wprawy z drążkami. :P Włącz mu wszystkie biegi po kolei to sobie pokierujesz. :P

Gość hymhymhymhymhymhym
dobre :D ale ja musze już wiedzieć a do prawka mi się nie spieszy, chce jeszcze życ :P

Gość Naturysta-h
Bierzesz jego penisa do reki i masujesz go tak, zeby jego napletek zsuwal sie i nasuwal na zoledzia.

Gość hymhymhymhymhymhym
chociaz jeden pomocny ;P cos jeszcze ? wypowiadajcie sie ;P

Gość Naturysta-h
Co sadzisz o zrobieniu mu loda?

Gość Alidajovi
28.01.2011] 18:56 hymhymhymhymhymhym Słuchajcie, chłopak ma przy was wzwód, jak pokierować tam rączką, żeby jemu zrobiło się przyjemnie ? RĄCZKĄ niczym innym 18:59 [zgłoś do usunięcia] słodko-gorzki reaktywacja jakby mi chłopak tam ręką kierował, to bym go tak za jaja ścisnął, że jakby był nawet niemową, to by zaczął krzyczeć. 19:04 [zgłoś do usunięcia] hymhymhymhymhymhym słodko-gorzki reaktywacja nie zrozumielismy się -.- Chodzi o to, żeby jemu było przyjemnie, a nie żeby wrzeszczał z bólu .. a, no i może dodam, że jestem kobitką ;D 19:11 [zgłoś do usunięcia] chabetaaa podbijam 19:27 [zgłoś do usunięcia] kobietaaaa Zrobisz prawo jazdy to nabędziesz wprawy z drążkami. Włącz mu wszystkie biegi po kolei to sobie pokierujesz. 20:47 [zgłoś do usunięcia] hymhymhymhymhymhym dobre ale ja musze już wiedzieć a do prawka mi się nie spieszy, chce jeszcze życ 21:07 [zgłoś do usunięcia] Believee Też bym chciała wiedzieć, więc może ktoś się jeszcze wypowie? 21:36 [zgłoś do usunięcia] Naturysta-h Bierzesz jego penisa do reki i masujesz go tak, zeby jego napletek zsuwal sie i nasuwal na zoledzia. 21:40 [zgłoś do usunięcia] hymhymhymhymhymhym chociaz jeden pomocny ;P cos jeszcze ? wypowiadajcie sie ;P 21:42 [zgłoś do usunięcia] Naturysta-h Co sadzisz o zrobieniu mu loda?

Gość takaonaaa
Naturysta-h A czy ty czytać nie umiesz ? Przecież napisała wyraźnie, rączką..

Gość NFS2011
A ile ty masz lat?:PP