Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belle de jour black

sama w krakowie

Polecane posty

Gość belle de jour black

chyba cos ze mną nie tak:o krakow, piatek wieczór a ja siedze sama w domu.czy coś ze mną nie tak?

Jasne ze nie :) Poszwedaj sie po Rynku Po Kazimierzu sprobuj wpasc do Alchemii :) Na Kazimierzu sa czesto prywatne koncerty :) Zawsze mozesz wpasc na Bracka do Nowej Prowincji do Turnaua zazwyczaj o tej porze tam przebywa :)

Gość belle de jour black
brak zainteresowania-to nie wróży dobrze

Gość belle de jour black
kaciaa - tylko że ja sama nigdzie nie wyjdę:o taka juz jestem, spaliłabym sie ze wstydu gdybym musiała siedzieć i pić sama przy barze, ech..

Gość Adolf lewie
spaliłabym sie ze wstydu gdybym musiała siedzieć i pić sama przy barze jak nie masz co robic to zawsze mozesz mi opierdolić pałke

ja lubię czasem sobie sama an spacer iść, słuchawki w uszy i idę ;) albo jeżdzić bez celu tramwajem :D ale dzis też nie mam na to ochoty i tez odwazylabym sie sama na piwo isc :O

Gość belle de jour black
czuje czasami ze życie mi ucieka:o

eee tam jeden wieczór nic się nie dzieję, gdy jest ich coraz więcej to już gorzej :) trzeba czasami wyjść do ludzi

Gość krakowianka jedna
a ja siedzę sama w domu i dobrze mi z tym. Pisałam dziś dwa trudne egzaminy i mam prawo odpocząć. Oglądnij film albo po prostu odpocznij. od kiedy to w piątek koniecznie trzeba gdzieś wychodzić?

Gość LIDL tani jest
a dlaczego nie mozesz sie z kims umowic. polecam TOWER w krk. zajebiste miejsce.

moi znjamo są zmileie, z reszta mieszkamy razem iwć w sumie nie wyhcodzimy razem....a w mieście nie mam znajomych:/ jest ajkis tam koleś ale póki co zaproszenia nie dostałam

Gość gol go go ale ale ale
najlepiej do krzywego domku a potem sladami iwony wieczorek :(

Gość ona w hoteluu
dolaczam do was, mam 23 lata z krakowa i tez siedze dzis wieczor w domu, znajomych mam ale brak bratnich dusz i brak chlopaka z ktorym moznaby planowac wspolne wieczory , a kolezanki to mam jakies "niewychodne " siedza w domach ucza sie albo chore :/

Gość Kabaczekkkk24
Spędziłem w Krakowie 5 lat (jestem świeżo po studiach) i czułem się w tym mieście cholernie obco;) Dopiero po powrocie do rodzinnego miasta odżyłem:D Taka jest chyba specyfika dużych miast... potęgują samotność. Nie ma się co załamywać:) Ja tęsknię za Bagatelą, za kabaretonami w Rotundzie, za poranną kawą w McDonaldsie:D:D:D:D

Gość paschalina
tu kolejna 23-letnia z Krakowa :) i też siedzę sama, a właściwie z notatkami na poniedziałkowe egzaminy :P

Gość Kabaczekkkk24
Kurcze a jak byłem w Krakowie to gdzie wszystkie się chowałyście:D:D:D

Gość paschalina
:D ja tu dopiero drugi rok straszę :P

Gość Kabaczekkkk24
Paschalina właśnie chodzą wieści że od dwóch lat ktoś straszy gołębie i żuli na plantach.

Jesli w 2 lub 3 weekend lutego w sobote po Rynku z rozwianym rud-czerwono-czarno-blond i w okularach bedzie pomykac pewna osoba cielecym wzrokiem zapatrzona w strone Brackiej to bede ja :D Ludzie co z wami w Kraku samemu nie mozna sie nudzic To idz do Cracovia Hotel do Kasyna :D

Gość paschalina
Kaciaaa a co jest wtedy na Brackiej? generalnie się nie nudzę, ale wiesz... sesja przyszła i przynajmniej pozory nauki muszę stwarzać... na razie biję rekord w ilości opracowań i tekstów ściągniętych z netu :P

Gość Kabaczekkkk24
A w Krakowie na Brackiej pada deszcz;P

Na Brackiej pada deszcz :D A tak serio moja ukochana knajpka Nowa Prowincja nalezaca do Grzegorza Turnaua, uwielbiam Go czesto tam Go mozna spotkac pogadac dosiasc sie Ja uwielbiam Krakow Turnaua Piwnice pod Baranami albo jedzcie na Jodlowa 6 na Przeforzaly na ten taras widokowy do Ziyada , ale to raczej jutro... :)

studiujesz gdzie i u kogo moze znam :) nie sciagaj z netu jak cos zwiazane z polskim itp wal na maila cos Ci pomoge napisac :)serio mowie

Gość Kabaczekkkk24
Kacia:D a ja uwielbiałem grać w karty w Starym Porcie:D Trochę capi fajkami ale klimat jest chyba najlepszy w Krakowie:) super ludzie tam bywają