Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta kob

Co musi miec kobieta aby miec szanse na faceta?

Polecane posty

Gość kobieta kob

Na pewno ważyc poniżej 60 kg. Twarz co najmniej przeciętna. Ale co jeszcze?

Gość kobieta kob
chodzi zarówno o wygląd i o charakter

Raczej nie powinna pytać faceta co ma zrobić by mieć u niego szansę. Szansę to można mieć w grze losowej

Skąd pomysł że musi ważyć poniżej 60kg? :o

Gość ja waze.
100 kg i nie moge sie opedzic :)

Gość kobieta kob
Bo waze powyzej 60 kg i żaden facet się mna nie interesuje, a kiedy ważyłam 5 kg mniej to miałam powodzenie.

Gość kobieta kob
No ale ja jestem niska mam 160 cm wzrostu. Jeśli ktoś ma 170, to może nie jest to duża różnica. No ale jeśli nie te 5 kg, to co innego mogło spowodowac, ze nie mam juz powodzenia?

Boratka mnie uprzedziła. Może powodem jest brak pewności siebie i brak akceptacji własnego ciała.

Gość colamonster
niedowaga - jakieś 1200 g które powinno być zlokalizowane w mózgoczaszce

KOBIETA KOB Ej 60kg przy twoim wzroście to bardzo dobra waga a nawet jakby było 65kg to też dobrze przynajmniej dlamnie! No chyba że chcesz wyglądać jak te szkieletory ja tam wole mieć do czego się przytulić! :)

-> colamonster :) Maksymalnie 60 kg. Ogłosiła to Światowa Federacja Hodowli Drobiu Kuchennego. Dzięki temu będzie można budowac kuchnie o lżejszych stropach, co pozwoli zaoszczędzić ok 24 bilonów euro rocznie w skali świata i spowoduje spadek emisji CO2 o 2,308% rocznie (wydziela się przy produkcji cementu i stygnięciu betonu). A teraz matołki czytajcie (inteligentni też mogą). Waga nie mówi prawie nic o otyłości lub "sfałdowaniu" powierzchni. Ponieważ tłuszcz jest lżejszy od mięśni i kości, więc kobieta wysportowana lub o solidnym szkieletem postkranialnym będzie ważyła znacznie więcej niż spasione chucherko. Do tego jeszcze tłuszcz nie musi być widoczny. Tak jest z tym najgroźniejszym dla zdrowia i najtrudniejszym do zdobycia, który sobie niepostrzeżenie siedzi w jamie otrzewnej. Koniec filma. Idę na piwo.

Gość colamonster
==> akronim - wznoszę piwny toast za ograniczenie produkcji co2 :D co to w ogole ma znaczyc 'szanse na faceta'? dlaczego ludzie stawiaja sie w pozycji psa w schronisku ktory wiedzie marny zywot poki ktos go nie przygarnie? poki nie bedzie wystarczajaco entuzjastycznie merdal ogonem i mial lsniaca siersc? sprobuj pomyslec co zrobic ze swoim zyciem zeby byc nim usatysfakcjonowana solo i bedziesz wtedy obiektem zainteresowania takich ludzi, ktorzy stoja rozwojowo wyżej od pantofelka.

Myślę, że musi mieć charakter, własne zdanie. Nie może dawać sobą pomiatac. I nie może być łatwa.

Gość kobieta kob
up up

Gość amelka123456
Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl