Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukulelele

Dlaczego 30sto latki są takie łatwe?

Polecane posty

Gość anndzia76
Po 30-tce nie imponuje nam byle kto,i byle czym.Wiemy na co nas stać i czego chcemy!I wcale nie jest łatwo rozłozyć nogi przed kimkolwiek.Wcale nie łatwo jest zdradzić.Wiele razy wycofałam sie przed "kulminacyjnym'"momentem.Miły flirt,pocałunki,przytulanie są OK,ale sex to juz poważna sprawa.Do tego dochodzi świadomość zagrożenia HIV.I tego ,że nie watro ryzykować całego zycia dla paru miłych chwil.Ale do takiego myślenia trzeba dojrzeć.A to przychodzi tak ok.30-tki.I dzięki Bogu!

Gość jestem nawalona
nie są łatwe,tylko nie bawią się w durne gierki chcą to się pieprzą ,nie chcą to idą do domu:P

Gość okurwajapierdole
jestem nawalona, co za dzicz :O a młodszą jak autorka słusznie zauważyła , wyzwałyby od dziwek

haha nie wiem skąd je bierzecie ? :D z sexu w wielkim mieście czy innego gniota ? sama mam 30 lat i uważam że nie ma różnicy czy dziewczyna ma 20 czy 30, jak wskakuje do wyra na 1 spotkaniu, to taka sama szmata i nie ma co się tłumaczyć wzmożonymi potrzebami :D

Gość jestem nawalona
niech kazdy zyje jak chce,mi lata kto z kim i kiedy i po jakim czasie:P

Gość latwe 30stki to w seksie w wie
lkim miesie i moze w warszawce, zobaczcie sobie na sredni wiek incjacji seksualnej 30stek a 20stek. Latwosc to nie kwestia wieku a charakteru - kurwa to kurwa bez wzgledu na wiek i plec.

Gość jestem nawalona
pierdoły.Mam ochotę na seks nie liczę na żyli długo i szczęsliwie ,wiec uprawiam sex . Nie interesuje mnie co facet o mnie myśli,znajomym się nie zwierzam,wiec nie cuje się łatwa. proste i logiczne ;P

Gość pikkks
więc jesteś po prostu od zawsze łatwą szmatką . simple :)