Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukulelele

Dlaczego 30sto latki są takie łatwe?

Polecane posty

Gość ukulelele

Wystarczy że facetowi na 1 spotkaniu stanie ,a one już by wskakiwały, a jak ma kase to już w ogóle szkoda gadać :O !To jakiś mit że faceci wolą młodsze ,bo są łatwiejsze :O wolą młodsze ,bo są fajniejesze 🖐️

Gość ukulelele
zatkao kakao? :D

Gość Pewnie 30tka ci
odmówiła :D Przyznaj się 🖐️

Gość a możee 30tki
chcą się zabawic i lubią seks? a jak widza takiego barana z kasą, który potrafi dać im dobre orgazmy a do tego pławi się w luksusie i obdarowuje je drogimi prezentami, to to wykorzystują? :) :classic_cool:

Gość ukulelele
a czemu stare rury jedziecie po młodszych i gadacie że łatwe i puszczalskie jak same jesteście jeszcze gorsze ?

Gość a możee 30tki
ja mam 23 lata i jestem dziewicą, więc się nie unoś🖐️))

Gość kkobieta na forummm
bo te ok 30stki mysla ze facetowi zrobia git zauroczą sexem i sie zaraz z nią będzie żenic...a najlepiej to na dziecko naciągnąć znam taka pizde jedną głupia myslała że bedzie raj a tu lipa została sama na lodzie.

Gość czyzby jakas 30 stka odbiła
ci faceta czy zgarneła go sprzed nosa , ze wchodzisz tu i plujesz jadem bo, ze to baba pisze to pewne :)

Gość wrotka79
bo 30 nie bawi robienie podchodów, to wiek gdzie kobieta najbardziej potrzebuje seksu i może mężczyźnie dać niezapomniane chwile

Gość ukulelele
tak baba , bo ostatnio mnie wyzywały że głupia szybko poszłam z facetem do łóżka :D no ale nie mam 30 lat i coś do niego czułam w przeciwieństwie do pań które potrzebują seksu :D ahahaha co to za wytłumaczenie? potrzebuje przeoranej cipy i jest z tego powodu lepsza i usprawiedliwiona ? :O

Gość wrotka79
a takie to dziwne ze kobieta moze miec ochote na seks? zupełnie nie rozumiem twojej wypowiedzi

Gość ukulelele
aha wrotka ,czyli jak dobiję do 30tki to dopiero wtedy mogę dawać dupy bez podchodów ? :) jakie wy jesteście denne.... 🖐️ po 30 r.ż dostaje się automatycznie przyzwolenie na bycie dziwką :D tylko wtedy to nie dziwka , dziwka to może być 20 letnia

Gość a możee 30tki
uklele- ale co Ty się przejmujesz zdaniem innych? widać, że masz z tym problem, bo inaczej- po pierwsze- byś o tym nie pisała na kafe :O po drugie- zlałabyś czy wg kogoś to tydzień za wczesnie czy za późno, a po trzecie i najwazniejsze- nie zakładałabyś 'tematu odwetowego', w którym wszystkie 30stki wkładasz do jednego wora :O

Gość wrotka79
jezeli ktos cie tak nazwał po tym ze z kims poszłas do lozka wczesnie, to sorry ale w jakim ty towarzystwie przebywasz. Moge mówic tylko za siebie napewno teraz bym poszła do lózka szybciej z gosciem niz wtedy gdy byłam niedoswiadczona, proste. Poza tym wtedy miałam jakos mniejsze potrzeby niz teraz

Gość cieślaczka34
czy wy jesteście aż tak pojebane ? :O mam 34 lata i w życiu na żadnego chuja bym nie wskoczyła przy pierwszym spotkaniu :O no ale są dziwki i kobiety..

Gość a możee 30tki
to pierwsze o 'pisaniu na kafe', dotyczyło sytuacji, w której napisałaś kiedyś tam o tym, że poszłaś z facetem do łóżka po jakimś tam czasie znajomości

Gość gardze kurestwem
wrotka79 wsadź sobie w cipsko młot pneumatyczny :O

Gość a możee 30tki
a ja nie rozumiem- co kutwa Was obchodzi kto z kim i jak szybko idzie do łóżka? :O jak ktoś to lubi i nikogo nie krzywdzi, to sobie może robić co chce, a Wam gówno do tego- nikt do Waszego łóżka z buciorami nie wchodzi i nie osądza ani nie wyzywa

Gość wrotka79
czuje sie jakbym rozmawiala z jakimis cyborgami, a kto mowi ze na pierwszym spotkaniu. Jasne kobieta jak chce sie poseksic to zaraz ku*wa a facet to macho

Gość gardze kurestwem
nie, to działa w obie strony 🖐️

Gość wrotka79
do gardze - twoje zycie, miej sobie jednego partnera seksualnego az do smierci

Gość gardze kurestwem
a gdzie ja mówię że jednego? pewnie też kocham się z facetem przy zgaszonym świetle i po bożemu tak ? po prostu nie daje dupe kiedy mnie tylko zaswędzi , albo jak to nazwałaś nie zaspokajam swoich potrzeb :D

nie mówie o wszytkich ale wikszość kobiet po 30 to niewyżyte erotycznie baby jesli są jeszcze wolne to czują ze czas je goni i dlatego próbuja wszystkiego zeby zatrzymac przy sobie faceta a jesli są zamężne i mają juz dzieci to w tym wieku im odwala znałam taka jedną przedszkolanke która umawiała sie z mężem jednej swojej koleżanki (ich syn chodził do tego przedszkola ) i jeszcze mnie namawiała zebym do niego parę esków puściła :O

Gość ankolusss
a podobno im starsze tym mądrzejsze :O dobre sobie, najlepsze jak się szczycą tymi swoimi wielkimi potrzebami :D

"dlatego próbuja wszystkiego zeby zatrzymac przy sobie faceta a jesli są zamężne i mają juz dzieci to w tym wieku im odwala"------ a to desperatki:d

Gość autora olala 30ltka i teraz
wylewa tu swoje frustracje, a zdesperowane to sa najczesciej 20latki, 30latki maja juz dystans do zycia i nie jara je szybkie sluby.Nie sa tak naiwne i znaja zycie, a szczegolnie facetow cwaniakow.

zdesperowane są osoby niestabilne psychicznie, a to czy mają 20, 30 czy 40 lat nie ma tu większego znaczenia

Gość ukulelele
naprawdę uważacie że na tym forum piszą faceci ? :O co do "mądrości" 30tek to znam wiele i nie będę się nawet na ten temat wypowiadać:O szurnięte gorzej niż 20tki

Gość ukulelele
tak samo się to tyczy postępowania wobec facetów