Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladiiiiiiiiiii

Zastanawiam sie nad 2 telefonami. Który lepszy? FOTO

Polecane posty

po pierwsze aparaty w komórkach są słabe. po drugie nie patrz an to jak telefon wygląda tylko jakie ma funkcje ;]

Gość ladiiiiiiiiiii
dla mnie aparat 5.0 jest juz ok. nie potrzbuje zadnych tam wielkich bajerów , chce jakis nowowczesniejszy niz poprostu ta nokia ktora mam czyli 5310.

Podejrzewam, że na tym pierwszym niewygodnie się pisze. Chyba, że to kwestia wprawy. Lepsza jest nokia c6, ale nic specjalnego.

Gość ten C6 jest fatalnie wykonany
Jak lubisz skrzypiące grzechotki to możesz sobie kupić :classic_cool:

A tak w ogóle to dlaczego tylko nokia??. Te obydwa telefony sa na symbianie który ma niewiele wspólnego z menu znanym w takiej noki 5310

Gość muminka20
Drugi wizualnie fajniejszy:)) Jako kobieta potrzebuje telefonu do dzwonienia i pisania esów i oczywiście lubię jak jest ładny- zatem drugi;)

Gość levviatan to powiedz mi...
ja bym wziął mimo wszystko c6 ze względu na wiekszy ekran o wyższej rozdzielczości - do internetu

Im wiekszy ekran tym cześciej trzeba ładować baterie :classic_cool: Zawsze sa plusy i minusy. C6 na papierze jest lepszy ale to drozszy model niz E5 ale wykonanie znacznie gorsze. Kup sobie Nokie E72 :D

to nie do końca prawda. ekran ma stosunkowo mały wpływ na baterię. nie mów, że to przez ekran mój htc hd2 trzyma tylko 6 dni :D

Gość levviatan jak widac to ty tez
nie patrzysz za bardzo na funkcje bo od robienia zdjęć jest aparat a nie telefon :o Ja wybrałabym pierwszy, miałam podobny, też rozsuwany jak ten drugi i nie polecam. Chociaż ten pierwszy jest większy ale wydaje się być bardziej funkcjonalny

Jak to nie ma?? :classic_cool: Jak sie podświetla ekran to żre baterie az miło. 6 dni w HTC HD2?? Nie miałem co prawda styczności z tym telefonem ale jakoś wątpię aby tyle wytrzymał telefon na systemie Windows Mobile :classic_cool: Ale jezeli tak jest to niech autorka tematu kupi sobie takiego. Bedzie miała dopiero prawdziwy wypas :classic_cool:

akurat jadę na androidzie :P winmo tylko do nawigacji