Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

Rozmiar stanika 70D gdzie KUPIĆ?

Polecane posty

witam! jestem z Rudy Śląskiej, moj rozmiar stanika to 70d.. zazwyczaj kupuje staniki na targu, tansze i ładne modele.. niestety nie moge znalesc stanika w obwodzie 70cm :/ same od 75. juz myslalam o jakis sklepach tylko gdzie? plaza? prosze pomozcie i mam nadzieje ze ktoras z was jest z rudy :(

Gość g mc
w tesco sa, czasami kupuje

a widzialas zeby był 70d? ja juz zalamuje rece ;( nie ma stanika dla mnie ;( kupuje 75d bo co mi zostalo.. :( C za małe..

Gość ja zwykle kupujęęę
Kupuj na stronie atlantic. Ja zawsze tam robię zakupy i jestem zadowolona. Mają też fajne promocje

mam ten sam problem. Raz kupiłam w Triumph,. Nie wiem dlaczego nikt nie pomyśli o szczupłych dziewczynach z dużym biustem i nie wyprodukuje dla nas bielizny;(

oglądam stronke, takze nie ma 70d :( ja juz nie wiem co robic.. zawsze ten problem, ze strojem kapielowym tak samo :/ ostatnio z łaska mi sprzedali.. majtki M a góra XL :/ mowili ze o 2 rozmiary wskoczyc nie moga.. ale ubłagałam..

Gość ja zwykle kupujęęę
to wejdź w normalną sprzedaż a nie w promocje. 70D mają na bank. Wiem bo sama kupuję

Gość ja zwykle kupujęęę
Mają mają tylko nie w każdym modelu. Trzeba trochę przejrzeć

no szukam i nic... jedynie 70C.. a D jest od 75.. albo w ogole.. kliknelam juz w 7 stanikow i ciagle to samo.. pod biustem mam 72 a w biuscie 84.. zalicza sie do 70D jak nic.. a tu psinco :( nie mam siły juz po prostu.. a nie stac mnie tez zeby stanik kupic od 60zł w zwyz

70C tez trudno znalesc na targu :P ale miseczka jest za mala.. wiem bo mialam zawsze 75C.. wylewaja mi sie piersi.. miseczka D jest ok ale ten obwod jest za duzy, nie przytrzymuje mi piersi... dziekuje za pomoc.. ale na allegro na to samo wychodzi co w takim sklepie.. do 30zł moge dac za stanik, ale nie wyzej.. nie stac mnie po prostu.. dlatego szukalam kogos z rudy slaskiej, moze by mi polecili sklepy.. a nie wiecie moze czy jakbym zapytala na targu o załatwienie takiego stanika? nie wierze ze na giełdzie nie ma tych rozmiarow.. musza byc, a nie kupuja bo malo jest dziewczyn o takich rozmiarach.. a moze prosciej gdzie taka giełda moze byc? w okolicy katowic, zabrza, bytomia

jak u siebie na rynku patrzyłam to miala kobieta polskie staniki ( nie jakąś tam chińszczyzne) to miała takie nietypowe rozmiary i 70 D miała , ale mojego to niestety nie ale nie jestem z okolic katowic :(

Gość ja zwykle kupujęęę
do 30 zł możesz kupić na targu standardowe rozmiary bo to chińszczyzna i nietypowych rozmiarów nie szyją bo proces produkcji itd. itp. bla bla. Do sklepów tych droższych w nietypowych rozmiarach nie przywożą bo im nie schodzą (wiem bo pytałam). Więc musisz uzbierać kasę i kupić sobie jeden a porządny a nie byle co w większej ilości.

Ja też mam ten problem co ty, ale znalazłam firmę polską, w sumie nawet dwie, które mają duży wybór modeli w tym właśnie rozmiarze, pierwsza to Gaia, druga Samantha. Jeżeli chodzi o Gaję to tutaj na pewno cos dla siebie znajdziesz. Tanie nie są ale ładnie modelują biust i co najważniejsze nie wygląda sie w nich jakby sie piersi wylewały, czego ja osobiście nieznoszę :) Odradzam kupowanie przez internet, bo jednak trzeba zmierzyc.

Gość Janeczkaaaa
Na bank firma konrad, firma milena (ma swoją stronę, duuużo promocji), a rozmiary nawet i 65d, b nawet 60d lub 70e,f. Polecam się tylko porządnie zmierzyć, na stronie jest kalkulator. Upewnisz, się, czy może jakiś inny rozmiar byłby lepszy. Ja kiedyś z musu nosiłam 70d, ale od kiedy odkryłam firmy z poszerzoną rozmiarówką, wiem, ze mój prawidłowy rozmiar to 65e/f.

Wiesz co? Tu masz adresy dobrych sklepów, niedaleko Ciebie są w Katowiacach czy Zabrzu, podjedź i pod fachowym okiem bra-fitterki pomierz, bo bazarkowe staniki to żaden punkt odniesienia ;) Z Twoich wymiarów wychodzi 70B, a prędzej 65D, 70C już powinno być za duże. Ale jak mówię - bazarkowymi się nie "zmierzysz" ;) http://stanikowamapa.blox.pl/strony/listasklepow.html No i w dobry stanik trzeba niestety zainwestować, za kilkadziesiąt zł to tylko na aukcjach dostaniesz, a jak nie potestowałaś co na Tobie dobrze leży to takie zakupy są mocno ryzykowne. Lepiej mieć 2 dobrze dobrane biustonosze niż 10 złych ;)

nie wierze ze mam miseczke B.. to jest nierealne.. nawet miseczka C jest za mała, mówie ze D jest idealna tylko mi obwod nie pasuje.. kiedys mialam 70C teraz stanik jest za mały.. piersi sie wylewaja

mierzyłam sie bez stanika.. nie wiem jak powinno sie mierzyc :P piersi mam pelne, moze dlatego sie wylewaja i potrzebuje wiekszych misek? teraz mam na sobie stanik 75D i jest ok.. bo niby 75 a jest ciasny jakby 70

Gość baksant
Ewelinko, pojedź do któregoś ze sklepów z tej wspomnianej mapki, IMHO też potrzebujesz weryfikacji pod okiem sprawdzonej osoby, w 75D powinnaś się topić i obwodowo, i w miskach....

Gość ciekawska?
Oj, kiedys mialam ten sam problem, ale juz od kilkunastu lat kupuje w Triumphie. Polecam. Znajdziesz tam ladne delikatne biustonosze. Ale musisz isc do sklepu i przymierzyc, bo rozne modele roznie leza. Wiem, nie sa tanie, ale w taki "sprzet" warto zainwestowac...Jestem po 2 ciazach i zero rozstepow. Naprawde dobrze trzymaja piersi.

Gość taaaaakkkk aha
Triumph to jedna z najgorszych firm na rynku, kobieto! Ani to ładne, ani rozmiarów nie ma, za to ceny zdziercze :O

Taki rozmiar znajdziesz też w sklepikach z bielizną Konrad, Kinga, Gaia, ale będą to staniki nie najlepszej jakości i konstrukcji. Sam stanik w rozmiarze 70D czy E nie wystarczy, on musi być porządny, żeby nie robił Ci krzywdy.

Gość triumphhhhhhhh
kiedyś się napaliłam, bo rzucili pare większych rozmiarów z mniejszym obwodem i jako prezent kupiłam i dupa :( www.bradea.pl jak Ci nie przypasi to odeślesz i po sprawie. wygooglaj sobie forum stanikomanie - można kupić od kogoś stanik w dobrej cenie. w sklepach z brafittingiem można zapytać o możliwość zwężenia obwodu stanika z wyprzedaży, co kosztuje 10 zł. sklep internetowy melissa - widziałam pare fajnych rzeczy w niezłej cenie /wyprzedaż oczywiście/