Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

Rozmiar stanika 70D gdzie KUPIĆ?

Polecane posty

Gość triumphhhhhhhh
jak ja miam 72 pod biustem, to z polskich firm (jest jeszcze Dalia - szeroka rozmiarówka) nosiłam 65, bo są bardzo rozciągliwe. zagraniczne dopiero 70.

Gość rija111
JA mam rozmiar 70 dd. i kupuje w tesco.Popatrz tam.Ceny to ok. 30-40 zl a rozmiary sa nawet do e czy f:) tylko trzeba się tam rozglądnąć.

Gość rija111
JA mam rozmiar 70 dd. i kupuje w tesco.Popatrz tam.Ceny to ok. 30-40 zl a rozmiary sa nawet do e czy f:) tylko trzeba się tam rozglądnąć. :)

ja juz nawet myslałam czy do 75C nie wrocic.. obwód ciasniejszy niz w 75D a z miska.. hmm.. wytrzymam bylam w triumph? ceny makabryczne i staniki jakos tez nieladne.. ale mysle sobie zeby wpasc tam drugi ra zi poprzymierzac, moze dowiem sie jakie powinnam nosic...

Gość takpytamtylko
Ale czemu ma być triumph jak ci wcześniej dziewczyny pokazały, że masz o rzut beretem dużo lepsze sklepy?

Kochana, w Triumphie to się na pewno nie dowiesz, co powinnaś nosić, bo oni tam nie mają pojęcia o brafittingu, nagminne jest wciskanie kobietom za małych misek i za dużych obwodów. Strata czasu, naprawdę! Podjedź do sklepów ze stanikowej mapki, tam rzeczywiście się dowiesz co i jak. Kupować od razu przecież nie musisz :)

Polecam glg bielizna , ja tam kupuje , tylko są to biustonosze bardzo dobrych firm np. Anita, Felina i nie sa super tanie , ale z własnego doswiadczenia wiem że czasem lepiej troche więcej wydać , bo przynajmniej sa na długo i mam biust na swoim miejscu

Gość miszi
Jeżeli chodzi o 70D to na lacotte.pl jest chyba z trzydzieści wzorów/kolorów do wyboru do koloru, większe też są.

Gość ktoś taki tam
na allegro szukaj

Gość ja kupuję bieliznę
w sklepie ESOTIQ bo mają tam biustonosze od 65 pod biustem do miski F, czego w innych sklepach się nie uraczy!! Jestem bardzo zadowolona- niedrogie, ładne i wygodne. Z nieba mi spadł ten sklep bo wcześniej miałam problem żeby gdziekolwiek kupić biustonosz o tak ciasnym obwodzie i dużej misce, a jak widziałam miny sprzedawczyń w Triumphie czy innych sklepach na szukany przeze mnie rozmiar to czułam się co najmniej jak dziwoląg:o

Gość taki jeden 123
"ale nie topie sie.. jest idealnie w miskach :/ mam zrobic zdj?" Dawaj Fotę ocenie męskim okiem choć ,ręką lepiej jakoś mi się mierzy no ale cóż

autorko - ty sie nei trzymaj tego D tak kurczowo tylko sie porządnie zmierz, bo 70D i 75D to nie jest ta sama miska !! jeśli 75D pasuje Ci miska, to 70D będzie na ciebie pasować wyłącznie w obwodzie a miska będzie za mała naprawdę, tyle już się o tym dopasowaniu mówi, sama piszesz, że próbowałaś różne rozmiary a wciąż piszesz, jakbyś miała wiedzę ze starych dowcipów: D to musi być duże, no bo jak inaczej :o

Gość anusik999999
Ja mam 75 F I NIE MAM PROBLEMU Z KUPNEM STANIKA. Poza tym, popieram poprzedniego posta, 70 d a 75 d to dwie rozne miski. Autorko- jesli nie wierzysz, to przyloz do siebie kilka stanikow z ta sama miska ale o roznym obwodzie i sama zobaczysz!! Odwiedz lobby biuściastych i zmierz swój rozmiar!! Polecam też stronę kontri.pl, da się znaleźć coś fajnego w korzystnej cenie, upolowałam tam kilka fajnych zdobyczy. PS: ZWRÓĆ UWAGĘ NA ROZMIARÓWKĘ- W ROZMIARACH BIUSTÓW JEST DUŻO WIĘKSZA RÓŻNORODNOŚĆ NIŻ TYLKO 70- 75 A B C D. Myślę, że masz źle dobrany rozmiar, spróbuj 65 D albo nawet 65 E. (Ja sama kiedyś wciskałam się w 80 C i wydawało mi się, że mam dobrze dobrany stanik tylko duże piersi nie układają się tak ładnie jak małe. To mit! Kazdy biuscik w dobrze dobranym staniku bedzie sie trzymal i pieknie wygladal!!)

Gość malagenia
Na pewno w Internecie szybciej znajdzie się dobrze wyglądający stanik w takim rozmiarze. W sklepach stacjonarnych te większe biustonosze wyglądają naprawdę koszmarnie. Na stronie nipplex.pl jest sporo ładnych biustonoszy, a z tego co widziałam to wybór rozmiarów jest spory, także panie z większym biustem również na pewno znajdą tam coś dla siebie.

Gość Pola9024
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o sklepach Triumph, w "moim" są bardzo miłe panie, zawsze dobrze doradzą i biust leży idealnie w staniczkach ;) oczywiście trzeba zapłacić troszkę więcej, ale opłaca się, żadne inne biustonosze nie są tak wytrzymałe (przynajmniej z tych które sprawdziłam) i do tej pory w żadnej innym sklepie nie spotkałam się z tak miłą obsługą:) też mam rozmiar 70D i wiem jaki z tym problem... na bazarze czy w zwykłych "sieciówkach" (h&m itp) nic się nie znajdzie... sa rozmiarówki 70 A-C, z większych misek od obwodu 75... a ze zbyt dużym obwodem nie warto się męczyć!! Tył podchodzi do góry i nie da rady z bluzkami czy sukienkami które mają trochę wydekoltowane plecy, tak więc obwód 75 odpada... z kolei za mała miska a odpowiedni obwód- piersi "wylewają się" Zakupy przez internet też odpadają w moim wypadku, bo nie każdy model mi leży ^^ większość 70D jest i tak dla mnie za mała ;)) z miseczką E próbowałam i z kolei zdecydowana większośc za duża ^^ z obwodem kombinować nie mogę :D Pozdrawiam

Gość Pola9024
Jeszcze odnośnie sklepu ESOTIQ- również polecam :)) nie kupowałam tam odkąd wyjechałam z rodzinnego miasta na studia :) można trafić na bardzo fajne promocje Z tego co pamiętam czasami nie mieli 70D, ale jak wiadomo to wszystko zależy od asortymentu sklepu

Gość jhhyvthvyt
pola - czemu nie mozesz kombinowac z obwodem??

hej ewelinka! ja tez jestem z rudy i tez mam 70D, ale ja nie mam problemu z zakupem stanika. praktycznie wszedzie na targach czy w sklepach moge dostac dobrze dopasowany i ladny. na frynie na targu czasem sie naprawde fajne trafiaja

Guzia79 ma rację, też znalazłam firmę polską (jeszcze kiedyś będąc za granicą zapatrywałam się masowo w staniki w Londynie i wkurzało mnie to, że w Polsce nie mogę dobrac sobie stanika ale w końcu natrafiłam na firmę, która mi to oferuje), mają duży wybór modeli w tym właśnie rozmiarze, ta firma to Gaia. Ich modele ładnie modelują biust i zdecydowanie nie wygląda sie w nich jakby sie piersi wylewały.

Gość kikaaaaxxxxxxxxxxxx
mam 72 cmpod biustem a w biuście 94 i też mam problem:( jak juz musze kupić to w esotiq chociaz wkurza mnie ze wiecznie jak przymierzam musze tony gąbek z nich wyjmować

Gość 21 lat i wiesz czego chcesz
oj prawie wszedzie są. ja mam 65 D i bez problemu dostaje, tyle ze nie na bazarach, ale w porzadnych sklepach z bielizna

wiesz co zobacz sobie na stronie Gaia gaia.com.pl tam maja sklep i jestem przekonana, że z prawie wszystkich modeli widzialam twój rozmiar 70D to znowu nie jest jakieś nie wiadomo jak niespotykany rozmiar, po prostu może źle szukać a tam ceny sa konkurencyjne

Gość intymne
a ja polecam sklepik www.diores.pl/a,eczytam mają chyba wszystkie rozmiary (jest dokładna tabela rozmiarów na stronie) a dodatkowo są teraz wyprzedaże nawet do 50%