Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobeznana w temacie .,..

refleksy na brązowych włosach - Lublin

Polecane posty

Zamarzyły mi się delikatne refleksy na brązowych włosach. Takie bardzo delikatne, jakby rozjaśnione letnim słońcem cienkie pasemka włosów. Farbuję sama farbą L'oreal Recital intensywny kasztan i bardzo lubię ten kolor. Na mojej głowie nie wygląda jak kasztan tylko jak taki ładny, naturalny brązik. Ale do rzeczy. Czy wiecie może gdzie w Lublinie mogę zrobić takie refleksy? Chodzi mi o porządny salon, gdzie używa się kosmetyków L'oreala, a właściwie o konkretngo fryzjera/fryzjerkę która robi dobrze takie refleksy w tym salonie. Z góry dziękuję za doradę. Myślałam o tym salonie w Plazie - Berendowicz-Kublin czy jakoś tak....ale niegdy tam nie byłam.

ja jestem z łęcznej ale też zastanwiałam się nad tym salonem w plazie, wystrój profesjonalny ciekawe jak fryzjerzy i ceny

no właśnie i używają tam farb l'oreala ale jeśli chodzi o refleksy to podobno trzeba mieć niezłe umiejętności fryzjerskie żeby je ładnie zrobić...

moze poszukaj opinii w necie o tym salonie a jak sie zdecydujesz to mozesz napisac czy fajnie Ci zrobili? mail oxana@vp.pl z gry dziekuje:)