Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominga

Czy wy też zazdrościcie innym, że mają idealne życie?

Polecane posty

Gość dominga

Bo ja bardzo i choć próbuję się tego oduczyć, nie potrafię. Nie znam prawie w ogóle człowieka, ale jedyne co wiem to to, że ma idealne życie, tak poukładane, że lepiej być nie może, np. jest ładny, ma prace, pieniądze, wykształcenie i... po prostu zazdroszczę, że ktoś może mieć super życie, a uważam, że ja się do niego nie nadaję, bo nie dość, że ono samo w sobie jest skomplikowane, to ja zamiast je sobie ułatwiać, to często jeszcze bardziej utrudniam.

Jak mamy mieć idealne życie skoro czyjaś zazdrość wszystko psuje? Nie potrafię tego zrozumieć. Zamiast narzekać zrób coś z tym.

BUAHHA; TY tylko tak myslisz ze on oni maja idealne zycie, nie ma takich ludzi ludzie zawsze maja klopty czym bogatszy tym drozsze ma klopoty, serio, ciesz sie z tego co masz , bo inny maja gorzej , ci co wygladja bez klopotu maja ich duzo...tylko ty tego nie wiesz, wiedz o tym idealnnien igdzie nie ma...

Gość kolessssssssss
tez tak mam 🖐️ moze tak sie tylko wydaje :)

Gość redrs
raczej nie ..

Gość taka sobie żoneczka
jak patrzę na swoje koleżanki to wydaje mi się że to właśnie ja mam idealne życie

Gość dominga
A właśnie najśmieszniejsze jest to, że oni pewnie wcale nie mają takiego idealnego życia jakie mi się wydaję. Chociaż niektórzy to wyglądają na takich szczęśliwych, że nie sposób nie powiedzieć, że nie mają idealnego życia.

Gość dominga
Czym bogatszy, tym droższe ma kłopoty? Oj, chyba przeważnie nie. Temu biednemu zawsze wiatr w oczy.

Gość to nie wszystko------
tak poukładane, że lepiej być nie może, np. jest ładny, ma prace , pieniądze, wykształcenie i... po prostu zazdroszczę, że ktoś może mieć super życie, Lepiej być nie może????? A jeśli taka osoba ma nienormalną rodzinę, to co jej z tego, że ma resztę???