Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mavam

Ojoj taaa

Polecane posty

Mam 15 lat, mój nauczyciel 35. Możecie sądzić, że jestem żałosną nastolatką, która nie wie co to miłość. Mnie to nie rusza. Potrzebuję tylko pomocy. Nie wiem co mam robić. Uśmiecha się, przy innych mówił,że jestem piękna. Wczoraj, np. patrzył mi w oczy z uśmiechem na twarzy przy innych i nie mrugnęliśmy ani razu, aż w końcu opuścił wzrok i się zaśmiał. Dzisiaj jak siedziałam na ławce z uczniami, to powiedział dzień dobry, dokładnie Go obserwowałam i tylko na mnie patrzył. Jak zamknął oczy, to potem idąc dalej otworzył je i spojrzał na mnie, po czym zniknął. Nie wiem co mam robić... Nie ma żony, dzieci... Ale to nieistotne. Jest ze mną niedobrze. Codziennie na przerwach sprawdzam, czy Jego samochód stoi pod szkołą i czy już jest w placówce. Nie wiem co mam robić... Pomocy.

Gość zglos spoarwe na
policje bo zainteresowanie dojrzalego faceta nieletnia jest niezdrowe. wyroocha ciebie a za 3 lata jak sie zestarzejesz poszuka innej nieletniej gowniary.

To pewnie tylko zauroczenie, 20 lat różnicy to jednak troche dużo. On raczej nie traktuję cie i nie patrzy się na ciebie jak na kobietę, tylko jak na dziewczynke lub uczennice. Wybij go sobie z głowy, tak bedzie najlepiej. I poszukaj sobie kogos w bardziej zbliżonym do twojego wieku.

Gość tom petty
Młode mięsko do ruchania...tym jesteś dla niego, przykro mi. Urabia cię powoli.

Gość Wybić go sobie z głowy
swoje mrzonki także. Tak będzie najlepiej. To koszmar tworzyć tak głupie prowokacje :P