Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liszka9090909

Ostatnio wgapia się we mnie żonaty

Polecane posty

Gość to że jesteś
wytłumacz :on się ciebie uczepił czy jego żona? pleciesz jakieś bzdury

Gość liszka9090909
Zresztą to wszystko nieważne, bo prawda jest taka, że mam na niego ochotę i tak naprawdę nie będzie wiadomo kto tu kogo wykorzystał, bo ja chcę od niego kilka numerków a potem kopa w tyłek :)

Gość K.A.K.A.O.
Ja pier... znowu ty... Urzekła nas twoja historia żałosna jesteś

Gość No ja rowniez budze podziw
zonatych facetow, nie zamierzam wnikac czy spowodowany checia odskoczni od zony czy to cos wiecej. Facet ktory oszukuje swa zone jest dla mnie skreslony, nie z powodu braku milosci, a z braku jaj/

Gość liszka9090909
sama wypierdalaj do swojego męzusia który cię posuwa od tylca

Gość K.A.K.A.O.
Liszaju skończ ten temat !!! Gówno nas obchodzi twój wątek już tu pisałaś że jesteś 164572 razy ładniejsza od jego żony... ale kur.. co z tego???!

Gość A do tegooooo
Autorko! w pewnych województwach jeszcze trwają ferie, lub się zaczynają, dlatego rozumiem ten temat. Na serio powiem Ci tak- masz ochotę to to zrób, ale nie oceniaj jego żony, nie chwal się swoimi zamiarami, nie dyktuj innym i nie wyzywaj. Bądź sobą. Masz pole do popisu, ale resztę społeczeństwa to interesuje tyle, co " Moda na sukces"- długie, nudne i nie do zniesienia. kiedyś obejrzałam 78 odcinek i mam dość, a teraz to już pewnie ponad tysięczny leci, albo dalej. Flaki lubię, ale nie na oleju!

Gość alunia z torunia
Z Twojego opisu wynika, że to Ty się w niego wgapiasz, nie on w Ciebie!!!! Jak masz pewność siebie i odpowiedzialność poniesienia wszelkich konsekwencji to do Boju dziewczyno!