Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liszka9090909

Ostatnio wgapia się we mnie żonaty

Polecane posty

Gość liszka9090909

Jest po prostu wpatrzony jak w posąg. Krępuje mnie to ale i pochlebia, tym bardziej że jestem ładniejsza, DUŻO od jego żony. Też mam adoratora więc nie myślę za często o tym żonatym, ale coraz częściej. Ciągle na mnie wpada, nie daje o sobie zapomnieć, ostatnio dziwnie na mnie wpadł pod moją pracą,chciał mnie podwieźć, mówił -dlaczego nie poznaliśmy się wcześniej? Że jestem wyjątkowa i inteligentna i takie tam, nie wiem jakie są jego zamiary ale czuję że gość ma lekką obsesję. Podoba mi się bardzo.

Gość liszka9090909
może chce coś więcej? Mam nadzieję

Gość nagaszika
daj dupy jak to miewasz w zwyczaju i już

Gość liszka9090909
nie zamierzam, ale chętnie pójdę na kawę.

Gość mcdonalds27
ptasiek - FAILLLLLLLLLLLL

Gość to że jesteś
To że jesteś ładniejsza od żony nic nie znaczy. Nie wyszedłby za nią gdyby mu się nie podobała. Znajdź sobie wolnego to wyzwanie dla mądrych lasek a nie zajętych.

Gość liszka9090909
na każdej

O Boże, przecież faceci tak mają, tylko się jakiemuś spodobasz już zaczyna swój taniec godowy, najpierw będzie się wpatrywał godzinami potem zagadywał, a Ty się łapiesz na to tak łatwo, daj sobie spokój z żonatym... Ja bym nie potrafiła czegoś takiego robić, moralniak będzie, chyba że jesteś zimną suką bez skrupułów.

"moralniak będzie, chyba że jesteś zimną suką bez skrupułów." jaki tam moralniak? facet chce pomoczyć a ona jest łatwiutka - znaczy dobrze wybrał. Nie będzie ona - znajdzie latwiejszą. Jak smyrać się chce to się zawsze znajdzie ;)

Gość liszka9090909
skąd wiesz że mu się podoba,może zaspokaja jego prymitywne męskie potrzeby posiadania samicy, nie kochania ale posiadania na własność. Może jest mu potrzebna do prania,gotowania i prowadzenia na smyczy przy nodze, wiadomo że bezmyślnie podchodząc do sprawy z takim kobietami faceci się żenią

Gość kulą w łeb
Autorko! Gdzie pracujesz? Tekst " wpadł pod moją pracą" kojarzy mi się z kapelą chodnikową, sorry. Poza tym, facet żonaty niech wzdycha do żonki, a Ty okaż klasę i nie bądź panienką na skinienie żonatego faceta, ok? Nie psuj swoim zachowaniem opinii innych kobiet.

Gość liszka9090909
może on chce z kwiatami, anie ma do kogo bo obiektywnie patrząc przed takimi babami jak jego zona nie rozwija się dywanów

Gość liszka9090909
Ale jest piękny, to mnie podnieca, mało jest takich

"może on chce z kwiatami, anie ma do kogo bo obiektywnie patrząc przed takimi babami jak jego zona nie rozwija się dywanów" A przed Tobą rozwija się dywan z napisem "Kup sobie słownik głupia kurewko"

Gość us marine
spróbuj z nim. co ci szkodzi?

Gość liszka9090909
mam zjebaną klawiaturę

Gość to że jesteś
"pięknie" sprowadzona do zera "instytucja małżeństwa" :/ zdesperowana ma rację - powinnaś mieć klasę a ty widzę analizujesz ze swojego punktu jego małżeństwo. To że się "wgapia" jest naturalnym odruchem samczym ;D i nie ma tu znaczenia czy jesteś piękniejsza czy też nie.

Gość liszka9090909
nie chcę seksu, chcę zobaczyć jak daleko się posunie, a potem wszystko opowiem jego żonie

Gość liszka9090909
pewnie mu wybaczy jak to pasztet, nienawidzę pasztetów które na siłę są w takich związkach

Gość liszka9090909
nie, nienawidzę hipokrytek

Gość liszka9090909
Nigdy nie współczuj hipokrytom, to ludzie bez serca i duszy