Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hijjja12740

Czy to prawda, że jak dziewczyna jest podobna do matki, to nie ma powodzenia?

Polecane posty

Gość hijjja12740

A jak do ojca, to ma? Jak u Was, sprawdza się?

Gość marta smart
no oczywiście, 100% PRAWDA :o

Gość martek84
ciężko mówić o charakterze jeśli założymy, że chodzi typowo o powodzenie z definicji... nie mówimy przecież o tym co z tego poźniej wynika... zgadzam się z autorką topiku :) na szczęście jestem podobna do ojca :)

Gość hfgyefgiaxdvgfdgfb
ale masz na myśli wygląd czy charakter? bo jeśli chodzi o wygląd to taka córka np. jakiejśc super modelki chyba nie będzie miała problemów. a jeśli chodzi o charakter to zależy jaki ma mamuśka, jak okropny to żeczywiście może mieć problemy.

w moim przypadku jestem podobna do ojca i mam powodzenie duże być może w tym przypadku to zbieg okoliczności choć nie uważam się za super i nie wiem skąd się to bierze

Gość marta smart
ludzie! co z wami? czy o każdej bzdurze będziecie dyskutować? normalnie aż się wierzyć nie chce co tu się wyprawia nie widzicie, że mózgi wam schną?

a skad ta teoria w ogle ja i mam bylysmy jak siostry. byla tylko 20 lat starsza ode mnie i wygladala baaardzo mlodo. ludzie czasem naprawde mysleli ze blizniaczki a ci co znali mojego starego twierdza ze wykapany ojciec....a ja..hmm zauwazam pewne podobienstwa do ojca ale ogolnie usmiech oczy mam po mamie w kazdym razie powodzenie milam zawsze ogromne

A jak ktos przypomina sasiada albo listonosza to ma powodzenie czy nie? :classic_cool: