Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale wtopa

Powiedzieć? Przemilczeć?

Polecane posty

Gość po Imprezie
ZS - inaczej i prościej. Zadaniem autorki jest tylko i wyłącznie przekonanie męża przyjaciółki, by wyznał swojej żonie prawdę, tylko wtedy jej wiedza będzie pełna a decyzja świadoma. Ja postąpiłabym w ten sposób i nie inaczej.

po imprezie kazdym kolejnym postem dowodzisz, ze kompletnie nie kapujesz takich spraw odechcialo mi sie juz te posty komentowac bo sa zbyt absurdalne

Gość po Imprezie
Jeśli taki sposób myślenia jest dla kogoś absurdalny to gratuluję. bez komentarza

'Zadaniem autorki jest tylko i wyłącznie przekonanie męża przyjaciółki, by wyznał swojej żonie prawdę, tylko wtedy jej wiedza będzie pełna a decyzja świadoma.' A jak się nie uda, to niech mąż ją dalej oszukuje? Wyśmienite :)

Gość po Imprezie
A jak się nie uda, to niech mąż ją dalej oszukuje? Wyśmienite Z takim podejściem na pewno się nie uda. Jak się nie uda to wtedy będzie problem, ale najpierw należy spróbować. Tak jest uczciwie i wobec faceta i wobec jego żony. Na tym etapie.

Gość po Imprezie
ZS- nie rodzicom, raczej swojej partnerce życiowej , jesli taką posiadasz. Chyba jesteś już dużym chłopcem. pozdrawiam bez urazy

Gość wypowiem się...
czy przyjaciel ma prawo powiedzieć wszystko - otóż moim zdaniem nie, takie wyznanie pseudo przyjaciółki jest zwykłym włażeniem komuś z obłoconymi buciorami do życia - takie wyznanie niczego jeszcze przecież nie oznacza ale ja zakładam, że mąż przyjaciółki jest złym człowiekiem i będzie ją zdradzał jak nie ze mną to z inną , więc muszę powiedzieć jej prawdę żeby ją chronić przed jej własnym mężem - ŚMIESZNE