Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia840514

DO DZIEWCZYN CO CHCĄ USUNĄĆ CIĄZE

Polecane posty

Dziewczyny w tej chwili jestem w 5 miesiącu do 12 tygodnia chciałam usunąć w 6 tygodniu wziełam tabletki myslałam ze jest udało sie mam już dwujke dzieci po kilku tygodniach masakra lekarz mówi jest pani w 10 tygodniu zmieniałam lekarzy szukałam takich żeby zrobili zabieg wyciągneli kase za wizyte a puzniej powiedzieli że sie nie podejmom tego z róznych powodów wreście trafiłam na lekarza co mnie zbadał za wizyte nic nie wzioł kazał iść na usg i po wszystkim powiedział wyrok tak myslałam wtedy NIE POMOGE W ZABIEGU bo się boje jest pani po dwuch cesarkach i nie mam jak tego zrobić musiał bym zrobić to w szpitalu a nie ma jak ALE POMOGE w prowadzeniu ciąży dał mi skierowanie na darmowe badanie penetralne i powiedział jezeli cos bęndzie nie tak z ciąż to zrobimy zabieg ALE JEST OK JESTEM W CIAZY I DAJE JAKOŚ RADE DZIEWCZYNY JAKOŚ TO ĘDZIE PUŻNIEJ MOŻECIE ŻAŁOWAĆ PROSZE ZACZYM PODEJMIECIE DECYZJE OBEJRZYJCIE TEN FILM I WTEDY RUBCIE CO CHCECIE BŁAGAM WAS OBEJRZYJCIE http://www.youtube.com/watch?v=eqFYWWI-jAc&feature=related

Gość o matko z córką .,.,.,
idiotka :O

Gość matrdghjnmk
Wiesz ci twoje dziecko po tych tabletkach wczesno poronnych może urodzić się chore :O:O:O to będzie twoja kara

Gość lalalalalalalallalalalalllalll
oh boże i ze niby ten filmik komus pomoze no sory :/ kto chce usuwac niech usuwa jego sprawa, lepiej zeby urodzic i otem nie miec za co wychowac albo nie miec gdzie mieszkac :/ ja mam jedno dziecko i nie wyobrazam sobie gdybym miala miec drugie, a jakby sie tak zdarzylo to ewnie tez bym chciala usunac i nie widze w tym nic zlego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jest każdego indywidualna decyzja i nie ma tu co przekonywac,żeby urodzic i byc potem nieszczesliwa

Gość ewaaaaaaaaaaaaa
super że nie usuniesz zobaczysz będzie dobrze

do matrdghjnmk ty wogule czytałas to co ja napisałam chyba że znasz się lepiej od lekarzy i badania penetralnego z dzieckiem jest wszystko ok.A po drugie nie życz komuś czegoś złego bo kiedyś cię w życiu nieszczęście spotka

Gość ewaaaaaaaaaaaaa
autorko a ile masz lat

do o matko z córką .,.,.,dlaczego tak sądzisz jeżeli jesteś taka mądra to pisz całymi zdaniami a nie obrażaj

Gość co ty gadasz???
ja pierdole,wiesz co to przecinki ????

Gość ewaaaaaaaaaaaaa
czyli 84 to data twojego urodzenia ja jestem rok młodsza i też mam dwójeczkę

Gość autorko żal
mi cie bardzo:/

do o kurwa mać!!! tak jestem matkom 2 dzieci i nie wiesz jaką mam sytułacje kiedys pisałam na tym forum ale nie wiem jak chce ci się szukać to sobie znajdz.Wy tylko umiecie obrażać ludzi jak dziewczyny piszą że chcą usunąć żle jak urodzą i jest im ciężko też zle o co wam k....chodzi

Gość do autorki.........
przestan sie rozmnazac i wes sie za nauke jezyka polskiego. Tobie powinni dzieci odebrac bo kretynow mamy dosc w narodzie :O

Gość autorko żal
ja staram sie juz 2 lata o o dzidzie i nigdy bym czegos takie nie zrobila

Gość grzalka76559
kobieto ty masz jakiekolwiek wykształcenie? choćby skończoną podstawówkę? Przecież ty robisz takie błędy, że to już człowiek nie uwierzy, że to jakieś literówki. Ewidentnie nie wiesz, jak się pisze pewne wyrazy.

Gość hahahha..:D
sytuŁacje:D:D:D:D:D co za kurwa tępa:D

Ja nic nikomu nie każe tylko mówie żeby obejżały ten filmik i jeszcze raz przemyślały sprawe a niech robią co chcą to nie moje dziecko i nie moje wyrzuty sumienia.

Do do autorki......... nie jest to forum o języku polskim ani o tym jak kto pisze jak ci się nie podoba jak pisze to nie czytaj

spierdalaj !!! dotarło?????? spierdalaj w podskokach mały kurwiszonie!!!!!!

Gość do autorki.........
Kretynko ty nie pouczaj innych tylko sie za nauke ortografii wez. Twoje dzieci to takie same tumany jak i ty. Po co rodzisz takie zera?

do hahahha..:D czy ja kogoś tu obrażam ludzie opamientajcie się i nie czytajcie jak nie podobają się wam moje wypowiedzi

Gość HHHHHHGSGSGS
kasia840514 PRZECIEŻ TY JESTEŚ AUTORKĄ? MASZ ROZDWOJENIE JAŹNI?

Gość HHHHHHGSGSGS
HEHEH SORRKI

badania PENETRALNE??????? PENETRALNE??? ja pierdole :O

Gość zacznij obciągać
laska wiesz co to są prezerwatywy albo tabletki antykoncepcyjne? PRZESTAŃ się rozmnażać. Zacznij czytać książki swoim bękartom może nauczysz się pisać jak człowiek. Kurwa jak mnie to wkurwia, że ludzie, którzy nie umieją się podpisać nawet bez błędu biora się za rozmnażanie i wydają na świat następnych analfabetów, kompletnie nieprzydatnych społecznie, żyjących z zapomogi społecznej