Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynka8

studentka i wykładowca

Polecane posty

Gość cytrynka8

Witam, Mam 21 lat i jestem studentką. Mój kłopot polega na tym, że spodobał mi się mój wykładowca. On ma 30 lat i NIE JEST ŻONATY(!). Miałam z nim zajęcia przez jeden semestr i w tym czasie jego zachowanie było dość dziwne w stosunku do mnie. Otóź... na każdych zajęciach zagadywał do mnie na tematy nie związane z zajęciami, wpatrywał się we mnie z uśmiechem do tego stopnia, że osoby trzecie (czyt. inni studenci) zaczęli to zauwarzać i komentować do mnie. Mieliśmy przyjemność być na wspólnej imprezie zorganizowanej przez wydział, na której tańczyliśmy razem i dużo rozmawialiśmy. Aktualnie skończyłam z nim zajęcia w związku z czym chciałabym przenieść nasze stosunki na stopę prywatną. Widze zainteresowanie z jego strony mimo tego, że ja nigdy mu tego specjalnie nie pokazywałam przez co on może nie odważyć się na konkretny krok. Jego zachowanie spowodowało, że bardzo mi się spodobał, ale nie wiem co mam o tym wszytskim myśleć....

Gość kdifjian
najpierw przyłóż się do zgłębienia tajników ortografii :o:o:o

Gość maaartkaaa
"Jego zachowanie spowodowało, że bardzo mi się spodobał" jeśli to jest jedyny powód, to lepiej daj sobie spokój

Gość dziecko skoncz studia
🖐️

Gość offerma pierwsza ciota forum
jestem studentką i jajco