Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz moja kolej

WYCOFALA ALIMENTY + CZY MOZE ZMIENIC ZDANIE?

Polecane posty

Gość teraz moja kolej

byla zona mojego faceta ostatnio zglosila ze M.placi jej regularnie i ona chce odstapic od alimentow z funduszu. bardzo nas to cieszy,ale czy mozna to odkrecic?czy to juz bedzie niejako "zaklepane"? mam tu pewne obawy jesli chodzi o babcie dziecka, jej matke - ze ona moze cos pokrecic....podpowie ktos?

Gość pooddnoszee
zawsze moze to odkrecic, wystarcza zaleglosci...

Gość jak dobrze
wystarczy ,ze facet nie wplaci jej jednych alimentow i moze to cofnac

Gość znowu jaa
Przede wszystkim niech facet trzyma dowody wpłat alimentów. jesli daje pieniadze bezposrednio "do ręki", tez niech bierze od byłej pokwitowanie na piśmie. Jeśli on płaci alimenty, a ona dodatkowo bierze z Funduszu, to ona będzie musiala je Funduszowi zwrócić.

Gość teraz moja kolej
powiedzialam mu wlasnie zeby mu kwitowala kazda sume, choc to moze troche niezreczne:/i zbiera paragony wszystkiego co kupuje corce (buty, ciuchy,kurs tanca )itp. najbardziej interesuje mnie taka kwestia: czy jej decyzje , tj.odstapienie od tego funduszu moze zakwestionowac jej matka, babcia dziecka? bo ona w tym momencie przebywa w szpitalu psychiatrycznym po ostrym napadzie

Gość zaraz zara
a jakim prawem ty się wtrącasz? czy maatka dziecka m cos kwitować, zbierac pragony i co jeszcze? co tobie do tego?

Gość teraz moja kolej
JAK to co mi do tego?skoro to moj narzeczony i mamy wspolny budzet, to mnie tez dotycza takie kwestie finansowe i zwyczajnie dowiadujemy sie gdzie mozemy

nie denerwuj się jak ci ktoś tak pisze, żyjesz z nim to masz pełne prawo się interesować bo to w tym momencie też twoje życie i koniec

Gość teraz moja kolej
nie denerwuje sie, tylko dziwia mnie takie pytania, domyslam sie ze jakiejs ex zony, ktora wylewa frustracje na forum i hurtem nienawidzi wszytskich next

Gość te coca cola
wziełaś dziada? płać

Gość Jeżeli chodzi o
Alimenty, to ja radzę przelewać je na konto bankowe. Wtedy dopiero jest prawie 100% (prawie, bo wiele rzeczy można podważyć) pewność, że gość faktycznie płaci. Pokwitowania są o kant d...py pobić i są do podważenia przez każdego dobrego prawnika.

Gość taaaa. świetny nick
"teraz moja kolej". Masz rację, chwilowo twoja. A co do wtracania się - to są jego dzieci i jego obowiązki, i jego pieniądze. Tobie wara. Na wszelki wypadek owszem, możesz się uczyć, bo i ty będziesz potrzebowała dowodów ile wydajesz na dziecko. Uważasz, że skoro facet opuścił rodzinę, to z tobą będzie do końca życia? Nie, skoro można jedną, to z drugą pójdzie łatwiej.

Gość majhjklgkgu
jego pieniadze? dziwkoo powyzej mnie, pieniadze sa wsplne bym ci ryj obila za te teksty, nastaw sie z checia ci buta wyjade

Gość majhjklgkgu
spiewka ze facet opuscil raz rodzine to i drugi raz tak zrobi, skad wiesz ze facet zostawil rodzine lampucero coi? kuurba no gadaj skad wiesz? co brak logicznego wytlumaczenia? wiec nie pierdool jak potluczona,kurwwa rodzine zawsze facet zostawia a zony to swiete zawsze tak, bo co bo urodzily i to przewaz\nie z nimi dzieci zostaja? facet by dzieciaka dostal to ciekawe czy bys tak szybko ja oskarzyka o porzucenie rodziny, no gadaj czekam

Gość Noooooo ależ wersal
pani o nicku "majhjklgkgu" z rynsztoka wylazłaś czy z tylko z burdelu?