Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co czynić

Mam wykupioną wycieczkę do Egiptu na 31 stycznia. Nie wiem co robić :(

Polecane posty

Gość juz nie wiem co czynić

Pojutrze mam lecieć z narzeczonym do Egiptu Do Sharm El Sheikh...Siedzimy i nie wiemy co robić...Jechać, nie jechać? Co Wy byście zrobili?

Gość odmow macietakie
prawo

Gość desdymona
A rozmawiałaś w ogóle z kimś z biura podróży? Nie sądzę, żeby obecnie można było podróżować do Egiptu. Być może w tej sytuacji można zmienić termin lub cel podróży.

Gość findozofij
no to wrócisz w pudle zapieczętowana

Gość może wejdź na
turystyczne forum gazety wyborczej.

Gość aaaagfhyf
a co tam niby sie dzieje

Gość rzeczywistość jest inna
I jeszcze sie zastanawiasz? Oczywiście że NIE JECHAĆ!!!! Idź do biura i wybierz inny kierunek zdala od Egiptu!

w sharm sa prawie same kurorty, tam sie nic nie dzieje i jest spokojnie, przynajmniej powinno byc. poogladaj tvn24, poczytaj na ich stronie moze dowiesz sie co dzieje sie akurat w sharm egipt jest zajebisty i ja bym na waszym miejscu poleciala

Ja bym zrezygnowala z wyjazdu-chyba mozecie? Niby w Sharmie nie ma zamieszek ale balabym sie,ze moge nie miec jak wrocic do kraju

no w sumie nie jedziecie do Kairu, jeśli wam nie odwołają wycieczki to jedźcie, główna arena działań to Kair także myśle że nie ma się czego bać

Gość cvxz
a co sie dzieje w egipcie?? jetsem tak zacofana przez ta sesje ze nie wiem co na swiecie sie dzieje:(

egipt jest zajebisty i basta nic sie nie martw, jakby sie cos dzialo to przy okazji nagrasz jakis filmik i rzucisz na tvn24 ;) ja tam zawsze chcialam zostac reporterka tvn24 ale jakos nic mi sie ciekawego nie przytrafia :)

Gość sdasdasd
syf bru smród poza oczywiscie kurortem wezcie swoje jedzenie bo sraki takiej mozecie na poczatku dostac ze szok

ja bym nie jechała. dziś LOT odwołał i lot do i jeden z Egiptu. Możecie nie wrócic bo nie będzie llotów. a co jak się zamieszki rozprzestrzenią? będzie strachu całe gacie.