Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryjetta.

Wstydze sie przebierac i jesc przy idolu na plakacie

Polecane posty

Gość Maryjetta.

Tez tak macie? Wiem ze to nielogiczne ale od dziecka mialam wrazenie ze moj idol muzyk z plakatu ma wbudowane mikrokamery w oczach i widzi co robie. Wstydze sie jesc,bo pomysli ze sie opycham. Wstydze sie przebierac bo zobaczy moje niedoskonalosci. Tez tak ktos ma lub mial?

Gość Paryżanka:(
nie, nie mamy tak:P Ale Kocham Paryż! :D:) A ile masz latek dziewcznko?

Gość Maryjetta.
Wiem ze to glupie,wiem ze tam nie ma zadnych kamer,ale jak patrze na plakat to wzrok idola jakby zagladal w moje wnetrze,ide w bok to jego wzrok za mna. Mam 25 lat ;D

Gość Serio serio serio
O kurde, miałam identycznie! Wydawało mi się, że on widzi wszystko co robie i się ze mnie śmieje. Masakra, w końcu pozbyłam się plakatów ze ścian i wszystko gra :D

Gość Maryjetta.
Dzieki bogu nie jestem sama. Mam taki zayebisty plakat w kuchni na lodowce jak lezy na kanapie. Jak ide do kuchni i jem np krome z czyms tam,patrze na plakat i mi staje w gardle bo on sie gapi i pewnie mysli 'ty grubasie nienazarty,spojrz jaki ja jestem piekny,a ty?..zresz jak swinia..'

Gość Maryjetta.
albo leże na kanapie i brandzluje sie przed nim,a pies mi liże cipke

Gość Serio serio serio
Kiedyś zamalowałam markerem oczy gwiazdom z plakatów i też poskutkowało. Tylko ludzie, którzy mnie odwiedzali dziwnie się patrzyli na te plakaty :D

mialam dokladnie to samo, nie jestes jedyna ;) zdjelam plakaty bo mnie to wkurwialo ;)

Gość a ja się wcale nie wstydze
a ja to czasami siadam i myśle jak to jest np,że teraz powiedzmy rihanna robi kupe to takie dziwne ze i tez gówno z dupy wychodzi a przeciez sa tacy idealni

Gość aha i achhh
opraw se ten plakat w ramki i jak będziesz jeśc czy się ubierac, to go odwracaj do ściany twarzą. Troche wytrzyma :D

Gość a ja się wcale nie wstydze
o pomyślcie sobie ze teraz np brat pitt sra i musi sobie doope podetrzec,ze ma zasrany rdzawy guzik hehe nie moge to takie rzeczywiste

ja się śmieje, bo taki zabawny temat :P no dobra.. sama też tak kiedyś miałam :D hahaha

ja też tak miałam ,ale nie bałam się plakatu ,ale np;zdjęcia hahahaha:D:D:D:D jakoś głupio mi się całowało i uprawiało sex z chłopakiem kiedy na ścianie wisiało zdjęcie rodziców itd :D:D:D:d teraz w sypialni nie mam żadnych zdjęć :O:O:D:D:D

Gość Maryjetta.
Z tym lizaniem przez psa to podszyw. Ale mialam kiedys intymne chwile w pokoju..masturbowalam sie. Nie moglam dokonczyc bo gapil sie z plakatu. Zamknelam oczy i powiedzialam wtedy w myslach 'kvrwa nie dam sie..dam rade'. No ale nie dalam rady. Musialam dokonczyc w lazience. Ja to lubilam miec 1 plakat na scianie. A moja siostra miala ich tyle ze nawet jak miejsca nie bylo to na suficie. Tam to dopiero stres przezywalam.

Gość Maryjetta.
Albo rozwale sie na lozku,a za chwile oprzytomnieje i wstaje ,wciagam brzuch i sie poprawiam. Chce wygladac sexi dla mojego idola

Gość kariv
kto jest twym idolem, powiedz :classic_cool:

Gość Maryjetta.
Haha,wole nie mowic ;D Ale to mlody,sexowny ogier..piosenkarz...prawdopodobnie gej ale sexi ;p