Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska zdesperowana

mam juz dosc jego nowej dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość kaska zdesperowana

bylismy razem 4 lata. to byl naprawde udany zwiazek ale z biegiem czasu zaczelismy sie od siebie oddalac, wiadomo studia w innych miastach, nowi znajomi. 1.5 roku temu zerwalismy. ja poki co z nikim nie spotykalam sie na powaznie. on od 6 miesiecy ma nowa dziewczyne. jasne poczulam lekkie ukucie zazdrosci ale bylo minelo. jego nowa dziewczyna ma natomiast syndrom bylej dziewczyny. zaczelo sie od obserwowania mojego profilu ma nk. mam tez profile na roznych portalach fotograficznych i w moim portfolio sa tez zdjecia bylego, artystyczne, prawie nie widac jego twarzy. ona tez sobie pozakladala tam profile i ocenia moje fotografie negatywnie, daje zupelnie nieprofesjonalne komentarze. no dobra ale mnioejsza z tym. zrezygnowalam z nk przeszlam na facebooka. tez dawala komentarze. zablokowlaam wiec profil wiec zaczela wysylac mi wiadomosci. na poczatku jej odpisywalam, ze sluchaj, zapomnij o tym, ze ja istatnieje, bo ja i jej chlopak nie mamy ze soba juz nic wspolnego. napisalam, ze jest dobrym czlowiekiem i skoro zdecydowal sie z nia byc to n pewno ja kocha itp. po czasie przestalam odpisywac na jej wiadopmosci.problem zaczal sie robic naprwde powazny 3 miesiace temu. jeszcze za czsu gdy bylismy razem zapisalismy sie na warsztaty fotograficzne w RPA. to bylo nasze marzenie. bardzo ciezko jest sie tam dostac i trzeba czekac miesiacami na swoja kolejke. no i 3 miesiace temu jako zespol nas wybrano. no i oboje pojechalismy na 4 tygodnie. od tamtej pory ona wariuje. ostatnio wysklala mi moje zdjecia ktore jej chlopak ma w portfolio, pociete i posklejane w dziwaczny sposob. zadzwonilam do bylego umowilam sie z nim, pokazalam mu to. byl wsciekly. powiedzial, ze z nia o tym porozmawia, przep[rosil. i teraz jakies fikcyjne konto na fb wysyla mi bluzgi i komentuje moja prace i jestem pewna, ze to ona. co robic?

kretynka :) na szczęście to nie twój problem już.. olej ją.. niech się biedny facet teraz męczy.............

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po prostu ją ignoruj, ciężko bedzie ale po co masz sie znizac do jej poziomu

Gość jeny co za idiotka
laska nie ma za grosz poczucia wlasnej wartosci.. idzie sie wkurwić. współczuje

Gość handy b
zbierz dowody i udaj się na policję z oskarżeniem o nękanie

Gość a ja bym poszła z tym na pały
toi zwykłe nękanie. Załatw lalę bo inaczej żyć ci nie da

Gość napisz krotka wiadomosc do tej
kretynki : ze zglaszasz sprawe na policje o nekanie i od tej pory to oni zajma sie kazda jej nastepna akcja. No chyba, ze prowokujesz dziewczyne..tu portfolio, tam konkurs..wiesz o czym mowie ;)

Omg...Wiesz można być zazdrosnym, że partner wyjeżdża nagle z byłą na miesiąc...jednak ona zaczęła się interesować tobą wcześniej, być może twój były dał jej jakieś podstawy do tego np. opowiadaniem o tobie itp. Byliście długo ze sobą może on wkraczając w nowy związek nie zachował zasady, że przy nowym partnerze nie rozdrapuje się starych ran może ona przez to poczuła się zagrożona?

Gość kaska zdesperowana
wiesz nad portfolio obojer pracujemy od lat. kazda fotografia jest dokladnie wybierana i jesli masz naprawde dobre fotki to nie odrzucasz ich z portfolio tylko dlatego, ze jest na nich twoj byly partner. to nie profesjonalne. co do obozu to tam pracowalismy po 14 godzin na dobe, spalismy w 8 osobowych pokojach, zreszta tak jak pisalam, nie laczy nas juz zadna bliskosc fizyczna a emocjonalnie jestesmy na etapie znajomych. nie chce jeszcze tego zglaszac, bo wiem jak to bedzie wygladalo, ze przesadzam. ale mam tego dosc.

Gość a ja bym poszła z tym na pały
Więc póki co postrasz ją. I to konkretnie. zadzwoń,odwiedź w domu,albo napisz na tego fb z którego pisze,że dzisiaj zgłosiłaś nękanie na policji i po IP niedługa ja znajdą. Tyle. Może się przestraszy i wyluzuje. Jeśli zostaje odwiedzić komisariat

Gość ameliiaaaa
olać , znudzi jej sie

Gość ciekawska?
ja tez bym poinformowala panienke, ze jak nie przestanie to zglosze sprawde na policje.

Gość ja powieemmm tak kochanaa
A ja bym wrecz odwrotnie robila ,wszelkie jej uwagi bluzgi komnety odrazu przekazywala jej facetowi i tyle co ci wysle to wysylasz facetowi na jego poczte czy nk, link albo opis i powedz mu ze bedziesz wszystko mu wysylala dopuki te wiadomosc bzdurne z jej strony sie nie skoncza.I powiedz mu porsze niech ona to skonczy dosyc mam neknia mnie ,albo ty to zrobisz albo zajmie sie tym policja

Gość Wredman
Policja. Nim przejdzie od słów do czynów.

Gość superbitch
jak ktos poradzil wczesniej, wszystko co ona do ciebie pisze wysylaj bylemu. pokaz mu poziom tej prostaczki. no i to on powien na nią wplynąc zeby sie od ciebie odpierdolila, a jak tego nie potrafi to ciota z niego 🖐️