Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvcxzhjfghj

coraz bardziej nieszczęśliwa... czy tak powinno wyglądać zycie razem?

Polecane posty

nie wychodz za maz, zrobilam taki blad, a przed slubem bylo juz tak jak u Ciebie. dzis mamy dziecko,kredyt , mam zmarnowane zycie z czlowiekiem, ktory wprost mowi ze nie chce mnie na oczy widziec.

Gość teraz moja kolej
moj tez mi tak czesto mowi....

Gość 9,99
Fajnie gdybyś znalazła trochę funduszy na hobby, cokolwiek nim będzie nauka języka, fitness, skałki, pies czy cokolwiek innego

Gość mnbvcxzhjfghj
sally brown jest wiele mądrości w tym co piszesz, ale to tez nie jest tak, ze ja siedze całymi dniami i wpatruję sie w niego jak w swiętą krowę. mam swoje hobby, robię biżuterię, interesuję się ezoteryką, studiuję, pracuję dorywczo. to tez pochłania trochę czasu. tak jak mówisz- mi jest źle, ze on się zmienil, a jemu byc moze jest źle, ze ja tego nie zrobilam. tylko co z tym zrobić? zmienic siebie, odciać sie trochę, zdystansowac, zając sobą i to wszytsko? ciezko mi uwierzyc, ze to pomoże

Gość 9,99
Facet wam mówi, że nie chce was na oczy widzieć, a wy co na to odpowiadacie ?

Gość mnbvcxzhjfghj
mi mój jeszcze tak nie mowi... wspólczuję koleżance:( ja bym mojemu chyba juz drzwi w tym momencie pokazała

Gość teraz moja kolej
zaleznie od humoru - w wersji wulgarnej :to pakuj pinkiel i spierdalaj, albo milcze

Gość 9,99
Mam nadzieję, że on do tego komputera nie przyrośnie pomimo twoich starań :)

Gość ruty siuty arizona teksas
a co wy myślicie ze całe życie jest jak na początku ?! :O

Gość mnbvcxzhjfghj
ja tez uwazam wasze wypowiedzi za konstruktywne i proszę o więcej babeczki, sporo mi uświadamiacie

Gość 9,99
chyba jestem za intercyzą i rozdzielnością majątkową, przynajmniej kredyt spłaca jedna osoba :)

Gość mnbvcxzhjfghj
mnie własnie własciciel stancji poprosił bym mu malego popilnowala przez chwile, bo po zone jedzie, będę za jakies pół godz. nie uciekajcie, jestescie cenne dla mnie:)

Gość teraz moja kolej
mile zlego poczatki, a koniec zalosny:d

Gość mnbvcxzhjfghj
ruty siuty arizona teksas tak, tak myslimy:) jestem romantyczka i idealistką ps. zaraz wracam

Gość jestem kobietą i sądzę że
"to w takim razie po co w ogole facet, skoro mam kolezanki i rodzine?....ehh...zawsze myslalam ze zakochani sa dla siebie calym swiatem....guzik prawda.zakochanie mija po roku" Z koleżankami nie uprawiasz seksu, jak zakładam :P Facet to część, ale ważna, unikalna część życia. Każdy z rodziny, znajomych, partner, współpracownicy - każdy wnosi coś innego do życia. Dlatego ograniczanie się do jednej osoby jest złe - bardzo wiele się traci. U mnie zakochanie trwa szósty rok. I postępuje :D A to dlatego, że wiele do domu przynosimy z zewnątrz - wiedzy, doświadczeń, radości i trosk. Nie spieszyliśmy się też, to kolejna rzecz. Autorko, Ty i Twój partner zużyliście cały romantyzm i zapas uniesień już na początku, podczas gdy myśmy rozwijali związek powoli. Kiedyś też bym się spieszyła, ale teraz widzę, że tak jest o wiele lepiej. Można delektować się małymi kroczkami :) I po pięciu latach wciąż widzieć postępy, a nie degenerację.

mnbvcxzhjfghj ----> "tylko co z tym zrobić? zmienic siebie, odciać sie trochę, zdystansowac, zając sobą i to wszytsko? ciezko mi uwierzyc, ze to pomoże" ciężko Ci uwierzyć, że to pomoże? to nie wierz!! po prostu to sprawdź! tylko przestań siedzieć i się nad tym zastanawiać, tylko to zrób! a jeśli oczekujesz, że ktoś tutaj da Ci radę, co zrobić, żeby było jak dawniej, to tracisz czas. bo tak już nie będzie, czasu się nie cofnie. ale może być nawet lepiej! tylko, że inaczej. domyślam się, że ustawiasz sobie dzień pod niego. owszem, masz swoje zainteresowania, ale robisz to wtedy, gdy go nie ma, żeby być do jego dyspozycji. a niepotrzebnie. zrób sobie swój plan dnia. taki, jak Tobie pasuje. wtedy będzie jakaś szansa na równowagę. on ma swój plan, Ty swój i możecie robić wspólne plany w dogodnym dla Was czasie. a zawsze, gdy on kiwnie palcem. to faceta nie uszczęśliwia, tylko rozleniwia.

Gość teraz moja kolej
i chyba wlasnie trafilas w sedno -wypalilo sie.to byl niesamowity, cudowny plomien, szalony i dziki.namietnosc i szal.niesamowicie intensywne doznania duchowe i fizyczne.a teraz popiol zostal.

Gość mnbvcxzhjfghj
jem kupe :)

Gość ruty siuty arizona teksas
normalka 🖐️

teraz moja kolej ---> bo zakochanie jest właśnie jak taki ogień rozpalony na suchym igliwiu - intensywne i szybko się wypalające. miłość za to to ogień rozpalony na grubych konarach, który będzie się tlił bardzo, bardzo długo i dawał dużo ciepła. żeby mieć miłość, trzeba umieć dobrze ułożyć "stos" na ognisko. i umieć od czasu do czasu dorzucić tego suchego igliwia. ale nie zużyć całe na początku.

Gość teraz moja kolej
WIDOCZNIE nie umielismy...szkoda.

Gość mnbvcxzhjfghj
robie luzna kupe zaraz wracam :)

Gość mnbvcxzhjfghj
podszywom dziękuję wróciłam tak, ustawiam swój plan dnia pod niego... po prostu ja się chyba uzalezniłam emocjonalnie od niego:(

Gość mnbvcxzhjfghj
up

Gość 9,99
witam, jak nowy dzień :)?

Gość teraz moja kolej
witam:) dzis wracam od rodzicow do domu, pojechalam w czwartek.zobaczymy jakie bedzie powitanie, ciekawe czy sie stesknil...ja chyba nie bardzo...poza tym, jakies chorobsko mnie rozklada:/