Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soobotnia noc

Moje probemy. :(

Polecane posty

Gość Soobotnia noc

Jestem osoba, ktora nie ma przyjaciół. Miałam przyjaciolke, myslalam ze na całe zycie, przez 2 lata byłysmy jak siostry, ale zmieniła sie i ja nie potrafie z nia rozmawiac. Stala sie egostka, liczyla sie dla niej tylko jej wlasna osoba, olewała mnie. Po co mi taka przyjazń? Chłopaka tez nie mam, mieszkam na wsi, tutaj nie ma takich chlopakow z jakimis wartosciami, Wazne jest tylko picie, cpanie, kasa i dziewczyny-jednorazówki. Chodze do liceum, tam tez mam niewiele znajomych. Ja czuje ze odpycham ludzi. W szkole modle sie tylko by juz byc w domu gdzie z kolei wcale nie jest tak fajnie. Ciagle kłocacy sie rodzice, wkurzajacy, mlodszy brat, marudzacy dziadkowie. Siedze calymi dniami w pokoju, przy kompie. Uczyc mi sie nie chce, choc za 3 miesiace matura. :( Ale tym jakos bardzo sie nie przejmuje, chyba dam rade, wszystkie matury probne zawsze zdawałam calkiem spoko. Mam tez problem z moim organizmem. Teraz mam ferie i jest ok, ale gdy chodze do szkoly to jest masakra... zawsze rano mam biegunkę (trwa to juz długi czas, kilka lat). Mam ja tylko wtedy gdy ide do szkoly, gdy mam wolne nic takiego nie wystepuje. Do tego pocą mi sie rece, czuje 'motyli w brzuchu' nieprzyjemne, albo dreszcze. Czesto w nocy budze sie przestraszona ale tylko gdy rano musze wstac do szkoly. Nikomu nie mowilam o tych problemach zdrowotnych... W ogople moje zycie jest do dupy:(

Gość Soobotnia noc
up

Gość Soobotnia noc
jest tu ktos?

Gość dadasdasdasd
a gdzie mieszkasz? moze sie zaprzyjaznimy :)

Gość Soobotnia noc
w warminsko-mazurskim

Gość dadasdasdasd
łee, ja kuj-pom .. :(

Gość Soobotnia noc
a ile masz lat?

Gość bom ton ron
no właśnie ja tez chcę sie zaprzyjaźnić :D

Gość dadasdasdasd
18 :)

Gość ananasowo
Głowa do góry! Wszystko się ułoży. Też miewam różne problemy ale trzeba żyć dalej. Jak chcesz popisać, chętnie Ci pomogę chociażby słowem. Mój mail - bananowy.swiat@wp.pl Pozdrawiam

Gość ja też mam do dupy życie
Też nie mam przyjaciół i czuję się strasznie samotna, ale cały czas mam małą nadzieję, że kiedyś to się zmieni. A skąd dokładnie jesteś? Bo ja właśnie z woj. warmińsko-mazurskiego.

Gość Soobotnia noc
okolice Olsztyna..

Gość dadasdasdasd
a jest ktos z kujawosko pomorskiego ?

Gość Soobotnia noc
moze napiszcie co was dręczy, jakie macie problemy? ja nie o wszystkich tu napisalam, mam ich na prawde duzo tylko nie chce o tym pisac.

Gość dsdsdsdsdds
ja bym chciala miec bliska przyjaciolke :) a zadna dziewczyna ktora znam sie na nia nie zbyt nadaje.

Gość Soobotnia noc
ja tak samo mam...chce stad zniknac, gdzies daleko :(

Gość dsdsdsdsdds
szukam osoby z ktora mozna powariowac, zrobic wszystko co szalone i w ogole a nie wytapetowana na maxa lale ktora sie nie umie bawic bez alhokolu ;)