Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didiana

Wakacje 2011. Laik w ofertach, pomocy.

Polecane posty

Gość Didiana

Witam. Chciałabym w tym roku spędzić wakacje najlepiej na jakiejś wyspie, ale odpada Majorka (jedna z koleżanek była) i Greckie wyspy z racji domniemanego niebezpieczeństwa.Jadę wraz z dwoma koleżankami. Oglądałam się za Wyspami Kanaryjskimi oraz Ibizą i Cyprem, ale wchodząc na strony popularnych biur podróży (np. Itaka) wakacje te wynoszą bardzo dużo. Znajomi jakieś 2 latka temu wyjechali na Cypr za bardzo przystępną cenę z Orbisu, ale niestety to już niemożliwe. Ogólnie to mogłaby być jeszcze Hiszpania ogólnie oraz Włochy i Portugalia (chociaż wiem, że ta jest mało prawdopodobna z racji na ceny). Szukam i szukam, i szczerze powiedziawszy nic ciekawego nie znalazłam. Może Wy jesteście bardziej zorientowane w temacie i pomożecie mi. :) Pozdrawiam. P.S. Najlepiej żeby cena nie przekraczała 2500 zł.

Jesli ceny w Itace Tobie nie odpowiadaja to poszukaj w innych biurach. Wejdz na strone easygo.pl i szukaj. Tam zawsze masz nazwe biura z ktorego jest oferta. Te destynacje, ktore wymienilas sa zawsze drogie.

Gość Didiana
Tak, Egipt to idealna propozycja obecnie, dzięki :D

Ja byłam w zeszłym roku w Hiszpanii z biurem Funclub. Moim zdaniem mają fajne ceny, może dlatego, że to są wczasy autokarowe, więc koszty niższe niż samolotem. Jestem bardzo zadowolona, w tym roku też z nimi jadę, tylko jeszcze nie wiem, gdzie :) Ale chciałabym do Grecji chyba