Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipankaxxyyyxxx

Dziewczyna mojego kolegi mnie nie znosi. Co zobic?

Polecane posty

Gość tulipankaxxyyyxxx

Mam paczke znajomych jeszcze ze szkoly sredniej. Wszyscy prawie jestesmy juz w powaznych zwiazkach. Kolega ostatnio znalazl sobie dziewczyne i niestety chyba mnie nie polubila. Jak ja pierwszy raz przyprowadzil na nasze spotkanie to od razu zaczela mi sie dziwnie przygladac, jak ja o cos pytalam to odpowiadala z niechecia. Nie rozumiem dlaczego. Ostatnio podczas przerwy w pracy wybralam sie z tym koleg na obiad (pracujemy razem), potem dostalam smsa od niej ze mam sie odpierdolic doslownie od niego. Nie bardzo rozumiem, bo ja jestem zareczona i nic absolutnie nie czuje do kolegi. Dzis napisalam do niego smsa w sprawie pewnyc papierow i odpisala mi ona ze jestem bezczelna, ze ona juz zna takie jak ja i ze mam przestac pisac do niego. On nic o tym nie wie, dzis dostalam jeszcze 2 wiadomosci od niej, obie obrazliwe. Nie rozumiem o co tej dziewczynie chodzi, jak zareagowac?

Gość Kamila XXX
pewnie Twoj kolega opowiadal jej jaka jestes fajna i teraz ona jest zazdrosna, zwlaszcza jak jestes bardzo ladna

Gość jestem kobietą i sądzę że
Powiedz koledze, niech ma świadomość z kim się wiąże. A jej smsy zachowuj i odpisz, że założysz jej sprawę o nękanie, jeśli nie przestanie przeszkadzać Ci w pracy.