Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hee.

Dziewczyny ochroniarzy klubów.

Polecane posty

Gość hee.

Jesteście bardzo zazdrosne o swoich facetów?

Gość Tajemniczy mikrozwis w stodole
Mają być zazdrosne o kolesia z tak kiepską pracą?

Gość palikotka
Bardzo i nie ufam mu. Kiedys wrocil rano do domu jakis dziwny, nieobecny. Smierdzial damskimi perfumami..

Gość hee.
dlaczego kiepską? Praca jak każda inna. Poprostu czasami ochroniarze są przystojni, i zastanawiam sięjak radzą sobie ich kobiety z faktem że ich faceci co weekend przebywają w klubach pełnych kobiet.

Gość hee.
mój napierdala z dyńki wszystkich wokoło jestem z niego dumna bo jak już wszystkim doyebie to do mnie przychodzi i mnie rucha

Gość hee.
cudowne podszywy, tylko jakoś mało śmieszne.

Gość sfrdggty
ochroniarze to puste cyborgi

Gość Tajemniczy mikrozwis w stodole
W klubie są przystojniejsi i bogatsi. Jak laska idzie na dyskoteke, to wyrwać faceta w środku, a nie ochroniarza.

Gość hee.
i odrazu zaczyna się rozmowa na temat hajsu. Masakra.

moj pracuje jakos praca dorywcza raz w tyg, a o co mam byc zazdrosna??

Gość hee.
za to moj ochroniarz ma dluga palke

wcale nie musi byc przystojny... wystarczy ze mu pisze "ochrona" na plecach i juz sie zlatuja panienki jak muchy do gowna

Gość hee.
nie jestem z ochroniarzem, tylko poprostu mnie to zastanawia. Ewa. Nie no fajnie że nie jesteś zazdrosna, ale wiadomo,na facetów działają laski w klubach, które seksownie się poruszają itp.

hehe nie no raczej nie:) nie jestem zazdrosna o typ laska z dyskoteki bo najnormlniej w swiecie moj leje na takie:) widze ze za kazdym razem jak wraca nad ranem do domu to wtula sie i mowie "nareszcie przy tobie" znamy sie na tyle dobrze ze wiem ze nie musze byc zazdrosna a Ty jaki masz stosunek?

Gość hee.
tzn,chodzi o to że my dopiero się poznajemy. Poznaliśmy się ostatnio na imprezie, on zagadał, i tak jakoś poszło. I właśnie sobie tak myślałam jak to z tymi ochroniarzami jest ;)

Gość sfrdggty
Ewa nie bylbym taki pewien, pojdzie naslini sie porucha potem rpzyjdzie do ciebie i powie w koncu rpzy tobie buahahahaha

Gość sfrdggty
jest wiele pustych , sexownych lalek ktore leca na ochroniarzy, cyborgi a oni nie sa im dluzni:D

porucha:) heh czekalam tylko od razu na wrzuty glupiej zazdrosci, jak nie jestes pewna to tylko szkoda mi , ze takich debili spotykasz

a sorki jestes facetem:) to w takim razie plytki facet z ciebie skoro tak uwazasz i tyle:)

Gość hee.
sfrdggty - a Ty to chyba zazdrosny jesteś, że oni najwidoczniej mają 'jakieś tam' powodzenie. Cały czas piszesz o nich ' cyborgi'. Skąd wiesz jacy oni są? zapewne nie znasz żadnego i gadasz tyle co wiesz.

Gość sfrdggty
a niby kto tu ma byc zazdrosny ...gejem nie ejstem ale znam srodowisko takich ochroniarzy buahahah ewka naiwna tepa strzalo

"hee. i odrazu zaczyna się rozmowa na temat hajsu. Masakra." - BO TO PODSTAWOWE KRYTERIUM, KTÓRYM KOBIETY SIĘ KIERUJĄ NA DYSKOTEKACH.

Gość sfrdggty
i hee. obronczyni ucisnionych ahahahah wszedzie gdzie sie idzie do klubow tam stoja takie tepe cyborgi i slinia sie za kawalkiem ciala. Byloby sprzeczne z meska natura gdyby sie nie slinili

Gość hee.
coralick więc opowiadaj.;d

Gość sfrdggty
Ewa nie wkurwiaj sie, wiem ze rpawda boli a Ty boroko nie chcesz w nia uwierzyc spychasz w podswiadomosc ale musze cie zasmucic ochroniarze to zwykle meskie kurwy

"Ewa;) a sorki jestes facetem to w takim razie plytki facet z ciebie skoro tak uwazasz i tyle" Ja też uwaam, że jesteś naiwna. Facet na dyskotece pełnej roznegliżowanych ochoczych laseczek, to jak wilk w środku stada owiec. Myślisz, że wilk będzie tam sobie tylko obwąchiwał trawkę? Skąd się biorą takie naiwne dziewczyny? Szook.

Gość gfdgdfg
ochrona to nie taka zła praca... taki bramkarz za jedną noc dostaje minimum 200 zl, i załóżmy że ten klub jest otwarty piatek sobota i niedziela, to w tydzień zgarnia 600 zł a na miesiąc 2400 za 12 nocek, załóżmy że od poniedziałku do piątku stoi gdzieś w sklepie jako ochrona i gosciu wyciaga z 4tys.