Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko25

Praca przy obsludze e-mail

Polecane posty

Pewnie pomyslicie,ze to spam ale faktycznie zlecę pracę,;wystarczy ze napiszecie na mój adres ciasteczko25@onet.pl Podam więcej szczegółów w załączniku , potem możecie zrobic co zechcecie,ale na prawdę warto to przeczytac.Program jest pewny,nie wymaga wkładu tak jak w przypadku osób oferujących książki typu złote myśli.Nie ukrywam,że dzięki wam zarobię,ale wy również bo będziecie pracować w ten sam sposób co ja teraz/ Pracownicy do obsługi e-mail poszukiwani! Jesteś bezrobotny,studiujesz albo samotnie wychowujesz dzieci a nie masz pieniędzy? Dobrze trafiłeś! Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu. Oferujemy: -pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin -elastyczny czas pracy -bez wychodzenia z domu -atrakcyjne zarobki od 1000 do 3000 tysięcy złotych miesięcznie A co najważniejsze praca jest bezstresowa. Jedyne co potrzebujesz to komputer oraz połączenie z Internetem Nie czekaj i skontaktuj się ze mną już teraz.Zadbaj o przyszłość swoją i swoich najbliższych

Gość a moze by tak zapoznac
podaj swoje zarobki z ostatniego m-ca

I frajerzy będą rozsyłać spam ze swoich adresów IP. Więc jak ktoś doniesie do prokuratora, to oni bekną :D

Gość reklama na potencje odchudzani
ciasteczko25 nie żaden spam tylko tekst w załącznikach,] czyli SPAM :O

no właśnie o to chodzi pewnie się okaże że to jakieś oszustwo,ale sama zaryzykowałam bo zadnych danych ode mnie nie potrzebują