Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlett332

Problem z orgazmem

Polecane posty

Gość niczym Cie nie
poza tym ja tez mam problemy z kolanami - nawykowe zwichniecia stawu kolanowego, a kolana mnie nie bola w tej pozycji :)

Gość scarlett332
O, no o supcio :) W takim razie dziękuję za poradę i chętnie skorzystam :)

Gość filka1111
Mam podobny problem ;/ Kupiłam już te tabletki, które były podawane wcześniej i wypróbuję nowych pozycji. Zobaczymy :) Jak to u Ciebie się potoczyło?

Gość scarlett332
Jeszcze nie wiem, o wyniku napisze w sobote :) Tabletek nie kupiłam, ale pozycję wypróbuję.

Gość Patkaaa555
I jak?;>

Gość scarlett332
Niestety bez zmian :( Orgazmów brak :( Aczkolwiek w trakcie pieszczot łechtaczki posuwam się coraz dalej do orgazmu, ale jeszcze go nie było, bo ciągle w pewnym momencie mam blokadę :/ Ale przesuwam ją coraz dalej xD

Gość miriam46
super cis,cis

Gość scarlett332
Powiem szczerze, że zupełnie zapomniałam o tej pozycji... Muszę ją wypróbować następnym razem! Może jutro, lub pojutrze :)

No i temat zamarł. Ciekawe czy same pozycje Ci coś dają, czy może spróbowałaś jakichś specyfików podawanych powyżej?;>

Gość scarlett332
No niestety jeszcze nie miałam okazji niczego wypróbować, bo ciągle rodzice koczują po domu, ale ja żadnych specyfików łykać nie bede :P W ogóle on jest jakiś nietypowy... Nie chce mu się ciągle i jeszcze mowi, żeby zrobić 2-tygodniową przerwe. Nie rozumiem.

Gość malagenia
Podobno nawet 80% kobiet ma problemy z osiągnięciem orgazmu. No ale nie musi się to tak skończyć. Na przykład urządzenie Lady laser pomaga w szczytowaniu. Pobudza ono narządy płciowe, dzięki czemu staje się łatwiejsze uzyskanie orgazmu.