Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie wiem wiec doradzcie

do kiedy łóżeczko?

Polecane posty

hej, do kiedy wasze pociechy spały w dzieciecym łóżeczku? moja mala ma 14 miesiecy i zastanawiam się czy zaczac klasc ją spac w fotelu rokladanym zeby samodzielnie spala. troche boje sie, ze w nocy wstanie i gdzies wyjdzie, krzywde sobie zrobi, przeciez ma dopiero 14 miesiecy. a Wasze pociechy kiedy spały w swoim lozku?

Gość aga 1981
spokojnie do 2 lat niech sobie spi...przecież jeszcze jest mała

Gość ja myślę
Spokojnie do 3 lat może spać,wystarczy wyjąc dwa szczebelki by dziecko mogło samo wchodzic i wychodzić.

Moje pierwsze spalo do momentu, az nauczylo sie porzadnie zchodzic z lozka (18 mc)... Mam fotel ladnie obudowany i jakos nie zdarzylo mu sie z niego spasc. Drugi synek tez jak bedzie umial z lozka zejsc to pomyslimy nad zmiana... narazie ma 16 mc i woli na nie wlazic, a jak ma zejsc to piszczy...

moja córka juz bardzo ladnie schodzi z lozka, z foteli. Tyłem co prawda, ale schodzi. chodzi mi glownie o to, ze to lozeczko zabiera duzo miejsca, chcialabym zmienic ten pokoj bo mieszkamy z dzieckiem na jedym pokoju.

Gość polandpoland
łóżeczko zabiera sporo miejsca a lozko zabierze jeszcze wiecej bo jest WIEKSZE!!! moze najpierw trzeba bylo na porzadne mieszkanie zarobic a potem robic dzieciaka:O

moja skończyła w grudniu 2 lata i pośpi w swoim łóżeczku do czerwca (będzie miała 2,5), wtedy to dostanie swój pokój i nowe meble.