Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llamia

Biuro informacji firy euro-kredyt

Polecane posty

Witam chcę zaciągnąć pożyczkę prywatną od firmy euro kredyt. Czy ktoś słyszał o nich?

Gość honor33
Właśnie jestem w trakcie załatwiania zaciągam kredyt w wysokośći 40tyś. i muszę zapłacić prowizję 3tyś. a na drugi dzień mają być przelane pieniądze na konto sama jestem ciekawa czy tak będzie.

Kurcze jestem bardzo ciekawa czy sie uda. Bo ja w ostatniej chwili sie wycofałam.

Gość nuna54
llamia odezwij się na maila mam pytanie dość ważne serducho88@interia.pl

Witam ja równiez jestem w trakcie załatwiania pożyczki przez ta firmę. Mam nadzieję ze tym razem się uda, bo juz raz się dałam naciągnąć oszustowi dlatego teraz sprawdziłam i wygląda na to że oin są OK.

Gość nuna54
75fruzia odezwij się na maila . ważne

Gość honor33
Chyba z tym euro kredyt jest coś nie tak prowizję wpłaciłam a kasy jeszcze nie mam to jakiś przekręt.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk.
OMG Jeśli szanujące się banki pobierają prowizję z kwoty kredytu, który udzielają, innymi słowy prowizja jest skredytowana to trzeba być idiotą, żeby wpłacić najpierw prowizję i z nadzieją czekać na kasę. Umowy chociaż macie? :o

Gość honor33
Tak jest umowa no ale co dalej? czy na policję to zgłosić?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkk.
To przeczytaj w umowie w jakim czasie pieniądze powinny znaleźć się na Twoim koncie.

Gość honor33
No w umowie jest że w lutym umawiał się że w ten poniedziałek przeleje ale widać że unika telefonów nie odbiera na e-maile nie odpowiada chcę to w piątek na policję zgłosić.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Naiwność ludzka mnie przeraża. 😴 Oczywiście, że na policję.

Witam drogie Panie.Ja dostałam pożyczkę w kwocie 120 tys na procent od firmy euro-kredyt co prawda tez na poczatku myslalam ze to moze przekret bo przez ok 2 tygodnie bylo zero odzewu itp po 3 tygodniach co prawda z opoznieniem ale ku mojemu zdziwieniu pieniazki byly na koncie i nawet 2tys ot tak nie wliczone w kredyt za czekanie.nie wiem czy sie moja wypowiedz komus przyda w raziepytan moj eail wercia11188@interia.pl jesli oczywiscie chodzi o te same firme ja pisalam na maila info779@interia.pl i co prawda opoznienie ale rzetelnosc i uczciwosc chociaz sama wiele nerwow stracilam.

dziwne jest to ze wiekszosc osob zostala oszukana i tylko jeden wpis jest pozytywny... ludzie zastanowcie sie, po co sa przed wpłaty...?! od kiedy osoba dajaca kredyt placi podatek w wysokosci 2% , przeciez to bzdura, pozyczkobiorca to robi, poza tym ubezpieczenie kredytu odejmuje sie od pozyczki w ostatecznosci dodaje do kwoty kredytu.

Gość patm
ja jutro kieruje sprawę na policje mam wszystkie maile ta niby umowę skan dowodu

Gość patm
tak któż by inny . ja tez szukam kredytu na 13 tys na 3-5lat bez prowizji zależy mi na czasie bo to na wesele które ma w lipcu może by do 25% w skali roku ale już bez przedpłat żadnych o nie nie

Gość patm
a ta onagdansk to pewnie podstawiona jest przez tych oszustów jak tak mówi ze dostała kredyt od nich to niech prześle potwierdzenie przelewu ze dostała . dziwne ze ona tez z gdańska a umowa zawarta z nimi tez w gdańsku jest

Gość honor33
Bez dwóch zdań jest podstawiona jeszcze dostała 2tyś. za nic jakie to śmieszne.

witam prosze o pan maile nikogo nie bronie nie po to tu sie wpisalam byly pytania odpowiedzialam jak bylo u mnie i tyle,przeciez moga panie robic co chca gdyz rozumiem bo tez stresu sie najadlam a wpacilam ostatnie pieniadze nawet na przybory dzieci do szkoly.nic nie musze udowadniac ale jesli jakas pani zyczy sobie owszem moge wyslac na maila potwierdzenie przelewu,jak narazoie wplacilam tylko 1 rate z druga mam poslizg wiec niby na razie ok ale zobaczymy co dalej bedzie przez to jak sie spoznie bo to przeciez ten ich glupi system argentynski niestety jestem sama z trojka dzieci i musialam splacic kredyt za mieszkanie wiec zostalabym na bruku pozyczke uzyskalam ale co dalej boje sie ze procenty beda wyzsze za spoznienia jak ktos wie cos o tym prose o odpowiedz gdyz pierwsza rate wplacilam w terminie a teraz nie wiem

jeszcze jedno nie jest az tak pieknie bo co do tych 2 tys zapomnialam dodac zrobil ten pan ponoc blad i podliczyl mi to do wlasnie tej drugiej raty dlatego teraz nie mam no i sie obawiam czy nie beda odsetki wieksze

to rzeczywiscie wspolczuje pani naprawde..a w jakim terminie miala pani uzyskac pozyczke jesli mozna wiedziec?dluga juz ta zwloka? bo jak juz pisalam ja mialam ok 2 do trzech tygodni..

Gość honor33
za prowizję jest mi winien3400 obiecał w poniedziałek że będzie kredyt już na koncie aż wkońcu telefonów nie odbiera zastrzegłam sobie to dał się złapać i później mnie skasował oszust ja z tym idę w poniedziałek na policję chciałam dziś iść ale pisałam do niego że do niedzieli ma czas żeby oddać mi tę prowizję jeszcze za drogę mi świnia skasował 100 chciał 200 ma pecha bo wszystko jest nagrane na monitoringu na stacji benzynowej tam się umówił po kasę ale dobrze się złożyło bo przynajmniej mam dowód napewno mam wygrane jeszcze mam policjantów trzech w rodzinie dwóch koło gdańska już mówili że dadzą mu wysisk a jest poszkodowanych więcej tyle co wiem no to ma chłopak przechlapane ale będzie mniał nauczkę i napewno więcej ludzi nie będzie kantował.

Gość AgatkaGagatka
to mi pachnie Argentyną ... tam powinni was wysłać.

onagdańsk bardzo proszę odezwij się na maila (wrzemon@interia.pl), sprawa bardzo pilna.

Gość honor33
a pani fruzia 75 udało się załatwić tą pożyczke?

wszystko wskazuje na to że zostałąm oszukana!!! przedpłatę wpłaciłam ale kasy na koncie nadal nie mam. wczoraj dostałam informację że przelew został puszczony wczoraj rano ale do tej pory kasy nie mam... zastanawiam się czy jutro nie pójdę na policję... a wogóle ktoś dostał od nich kredyt??? oprócz ona gdansk???

Gość honor33
no chyba tej pożyczki nikt nie dostał najgorsze jest to że facet nie odbiera tel.ja ide w poniedziałek na policję liczyłam że odda mi prowizję 3400 ale on nie ma zamiaru prośby i groźby nie działają na niego.