Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak z mdłosciami?

kiedy ustepuja mdłosci i złe samopoczucie w ciazy??

Polecane posty

Gość jak z mdłosciami?

Mam dosc, zygania, zawrotow głowy.. brak apetytu i siły.. to gorsze niz kac!niedaje rady kiedy skoncza sie te objawy i mozna cieszyc sie ciaza?/

Gość aga 1981
ja miałam do 16 tyg okropieństwo

Gość to ja anonimowo
mnie cos okolo 13tygodnia

Gość to ja anonimowo
u mnie*

moje ustapily dopiero kolo 18-20 tyg od tego czasu przestalam robic sie zielona i reagowac natychmiastowymi odruchami wymiotnymi na zapach i widok slodkiego wczesniej bralam czopki przepisane przez gin bo niemoglam normalnie funkcjonowac, rano wstawalam mdlosci i tak caly dzien kladlam rowniez sie z mdlosciami dopiero po czopkach zaczal mw miare dobrze funkcjonowac, ale na zapach slodkiego nadal reagowalam odruchami koszmar tak dlugo sie meczyc :-/ na szczescie w 2 ciazy wogole mnie nie mdlilo na nic

ja nie rzygnelam ani raz...niektorzy po prostu nie doswiadczaja mdlosci...

Gość bo tak i już
ja wymiotywalam do 12 - 13 tyg. Poranki z przytulaniem sę do kibelka to była codzienna norma... a potem 2 dniowe apogeum, wymiotowałam ciągle i wszystkim, nawet wodą. To byla masakra, a po tych dwóch dniach - mdlości przeszly ! :) do tej pory zdaza mi się jednak że mnie podnosi - 36 tc. wymioty też się zdażają ale to już przez problemy z nerkami. Życze szybkiego minięcia tych dolegliwości gladkiego przejścia przez reszte ciązy :)

Może to głupie co powiem ale ja bym sie cieszyła na twoim miejscu. Ja mdłości miałam bardzo wcześnie jeszcze przed terminem spodziewnej @.Potem doszły wymioty,przeraźliwy bół głowy,zgaga i straszna nadkwasota.Byłam nie do życia.Przez ponad miesiąc leżałam bo nie byłam w stanie funkcjonować.Aż któregoś dnia poprostu wszystko mineło.Jaka jabyłam szcześliwa,poprostu czułam się jak nowo narodzona.Moja radość nie trwała długo.Bo okazało się że moja ciąża obumarła i dlatego wszystko mineło.Teraz oddałabym wszystko za te mdłości,wymioty,bóle głowy... Podobno do 3 miesiaca ma sie wymioty z tego co słyszałam,choc sa przypadki ze i dłużej.

Gość izaurrra
dokładnie miałm to samo co kolzanka wyzej!!!!!!ale powiem ci ,ze minało juz 1.5roku ami po tamtych doswiadczeniach odechcało sie ciazy.. samopoczucie miałm gorsze niz na mega kacu!:) lezalm tylko dzien i noc, ni ejedzac nic ..zapachy mnie odrzucały, lada, chyda okropnosc,.

Ja miałam do 17 tc, tak około. A naprawdę dobrze poczułam się tak w okolicach 22-24 tc. A im dłużej w ciąży tym lepiej. Ale teraz mam stres, bo termin minął, a mały się zagapił coś. A fizycznie to mogłabym góry przenosić i konia z kopytami zjeść.