Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam taka prośbę.

SMOLEŃSK poważne pytania.

Polecane posty

Czy ktos zna wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych, przeczące temu co jest w raporcie MAK-u co do winy polskich pilotów i temu co twierdzą specjaliści typu Klich, Latkowski, Werenicz, itp? Czyli specjaliści którzy popierają teorie o zamachu, winie tylko strony rosyjskiej, ogólnie temu co twierdzi pan Macierewicz. Prosze o linki, cytaty itp.

Gość ja tez na PO
wiecie co jest najgorsze? Świadomość, że moherowy elektorat psychola kaczyńskiego przy dobrych wiatrach i złym zrządzeniu losu zamieni nasz kraj z powrotem w państwo dziadów i pieniaczy Już raz to przerabialismy ale Polak głupi jest i zamiast lecieć głosować pozwoli decydować bandzie oszołomów spod krzyża i to te świry bedą decydować o tym jak mamy żyć i kim mamy być

Gość podszywy ladaco się kręcą
mamy w doopie Smoleńsk

Gość nie ma takich wypowiedzi
specjalistów bo zaden nie będzie się osmieszał popierając wymysły o zamachu i tp kretyństwach.

Gość Antonio de
W Naszym Dzienniku są wypowiedzi specjalistów i pilotów !!!

Gość to zdefiniuj pierwsze
co rozumiesz pod pojeciem zamach bo widzę, że oczekujesz że jakis ekspert będzie wypowiadał sie o bombie na pokładzie. Bo jak dla mnie celowe wprowadzenie w błąd to jest coś więcej niż tylko niebezpieczna zabawa kontrolerów to dla mnie jest zamach.

Z tego co wiem nie było celowego wprowadzenia w bład a jedynie bardzo prymitywny sprzęt a piloci nie powinni podchodzić do lądowania. Chodzi mi o linki dpo wypowiedzi w których specjaliści od wypadków lotniczych będą twierdzić co innego niż ci którzy wypowiadają się w mediach. Pod pojęciem zamachu rozumiem celowe działanie wg określonego planu, mające na celu zabicie pasazerów Tu-154. Bez względu na to jakim miałoby to sie wydarzyć sposobem.

Gość to zdefiniuj pierwsze
Prymitywny sprzet nie ma tu nic do rzeczy, ważne że był sprawny. Tylko kamera monitorująca radary "zacieła się" i zapisu nie dostaliśmy. To ewidentnie świadczy o tym że ruscy mieli coś do ukrycia.

Gość nie ma takich wypowiedzi
nie mówiłem? nie ma tachi wypowiedzi ekspertów. będą tutaj mamic i opowiadać bajki ale nikt nie poda żadnego konkretnego linka bo takie wypowiedzi nie istnieją. są za to wypowiedzi specjalistów mówiace o tym, że to głównie wina pilotów. Miller mówił że 80% to wina polska a 20% to wina rosyjska. polska wina zaczyna się od złamania przez pilotów wszelkich przepisów dotyczących lądowania tym samolotem na tym lotnisku. i to cała smutna prawda.

Gość no i jak przyszło co do czego
to okazało się, że wypowiedzi o zamachu itp są tylko bzdurami wymyślonymi przez pacanów

Gość przemysławowi edwardowi gosiew
skiemu powinni wyryć na nagrobku jego pytania poselskie z czasu gdy pilot nie chciał lądowac w Tbilisi (w gruzji) a w tamtym locie drugim pilotem był ten co był pierwszym w smolensku. "Proszę wobec tego Pana Ministra o odpowiedzi na następujące pytania: 1. Czy pilot ma prawo odmówić wykonania rozkazu zwierzchnika Sił Zbrojnych RP? 2. Czy odznaczenie pilota za de facto zaniechanie działania tak wysokim odznaczeniem państwowym jest zgodne z obowiązującymi procedurami? 3. Czy Minister, podejmując decyzję o odznaczeniu, chciał pokazać, iż będzie premiował w przyszłości przypadki niesubordynacji, tchórzostwa i odmawiania wykonywania rozkazów? 4. Czemu sprawa odznaczenia pilota została tak nagłośniona w mediach przez szefa MON? Czy był to kolejny element prowokacyjnej polityki rządu wobec prezydenta RP? 5. Czy zbadano przebieg wydarzeń w kabinie pilotów i zgodność podejmowanych przez nich decyzji z obowiązującymi procedurami? Jakie są wnioski z tej kontroli? 6. Czemu szef MON nie odznaczył innych członków załogi? 7. Jak MON zamierza reagować, jeśli w przyszłości będą powtarzać się tego typu przypadki odmawiania zmiany kierunku lotu? Z wyrazami szacunku Poseł Przemysław Gosiewski Kielce, dnia 23 września 2008 r."

Gość co z wami specjalistami
od teorii spiskowych o zamachu, o współpracy Tuska z Putinem w celu wyeliminowania Kaczyńskiego itp ?????????????????????

Gość rodacy...
otwieram dzisiaj klape od sedesu a tam... katastrofa smoleńska:o

Gość roxi1520
Juz mogliby sobie dac spokoj.Stalo sie i koniec.Zycia im nie przywruca.Jeszcze z Rosja zadzieraja;/ Polskie Hojraki.Debile...Rosja ich zniczszy.Kazdy lagodnie z nimi a oni wojne tocza pojebani.;/

Gość to przeciez oczywiste
że żadni specjaliści nie będa wypowiadali sie na temat zamachu czy innej bzdury wymyslonej przez Jarka Kaczyńskiego czy Antka Macierewicza. takie mysli powstały w ich oszołomionych głowach żeby budowac na tym elektorat dla PiS. prawda jest oczywista i jasna. piloci chcac zaspokoic pragnienia Lecha Kaczyńskiego usiłowali pod wpływem Błasika ladować w Smoleńsku. żadnego zamachu nie było. była tylko nasza polska chojrakowatośc i wymachiwanie szabelką.

Gość paranoja 211
Jako wypitna specjalistka od katastrof lotniczych stwierdzam że to ruscy zrobili ten zamach

15:37 [zgłoś do usunięcia] Mam taka prośbę. Paranojo. Zapraszam Cię na swój top, żebys sie wypowiedziała jako jedna z bardziej zorientowanych w temacie osób. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4729052& start=0 ------------------------------------------------------ 15:40 [zgłoś do usunięcia] paranoja 211 Dzięki za zaproszenie, ale nie skorzystam z niego.

A wiec jednak nie ma wypowiedzi specjalistów od katastrof lotniczych, kórzy popieraliby wersje o zamachu czy spisku na zycie pasażerów Tu 154. To dziwne zważywszy ile wklejek na ten temat wkleja paranoja 211. Czyzby odmowa wypowiedzenia się tuaj była dowodem, że tak naprawdę paranoja 211 nie wierzy w to co na topie o Smoleńsku wypisuje? Nie jest pewna swojej wersji wydarzeń? Jestem ciekawy jak teraz się czujecie wy, którzy uwazacie, że katastrofa pod Smoleńskiem to nie jest zwykły wypadek spowodowany błędami pilotów i ewentualnymi naciskami na nich?

Gość Dla mnie to kapitulacja
paranoi i tego co głosiła czy głosił. Pisze tutaj o jej-jego odmowie wypowiedzenia sie merytorycznie na temat katastrofy Smoleńskiej i specjalistów. Szkoda że się tak skompromitowała, bo uważałem, że wierzy w to co cytuje i pisze.