Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhghddg

chcialam byc zołzą i byłam a facet 27letni mi napisal tak o moim zachowaniu

Polecane posty

Gość dhghddg

ja mam 20 ;) twoje zachowanie czasem jest strasznie dziecinne zamiast mi powiedziec szczerze co chcesz to potem masz pretensje no i to ze tylko jak jestes pijana to jestes tak naprawde mila dla mnie ;) co mam o tym myslec?

Gość IMO13246
Może...przestań bawić się w gierki?

Gość ngfnz
ze zapewne zachowujesz sie jak dziecko i tyle

Gość dhghddg
czyli jestem juz stracona? odpisalam mu, ze najwyrazniej az tak mu to nie przeszkadza skoro ze mna wytrzymuje odpisal ze dlatego zechce byc ze mna...

Gość nvjhmkj
zolza? raczej rozkapryszona gowniara ktora strzela fochami ;) z ludzmi sie rozmawia a nie oczekuje czytania w myslach i spelniania zachcianek.

Gość grubaska :)
odpisalam mu ...heheh era malolatow ,nie ma to jak porozmawiac za pomoca komunikatora a seks uprawiac przez tel ..

Gość marka wodna
że facet chciałby, byś była taka dla niego zawsze jak po pijanemu. Bo wtedy jesteś sobą, i to by miało sens. A jak na trzeźwo jesteś dla niego niemiła, odpychająca i chamska. Przepraszam, jeśli przesadzam, to facet długo z Tobą nie wytrzyma i tyle. Po co udajesz? Ranisz go. Poza tym wasza różnica wieku robi swoje. On pod 30 pragnie chyba trochę stabilizacji, a Ty 20 letnia podfruwajka masz jeszcze pstro w głowie. Tak odbieram to co napisałaś.