Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemiczka1

Czy facet nie będzie uprawiać seksu z kobietą która go nie pociąga ?

Polecane posty

Gość chemiczka1

przyjaźnimy się , ja mam 33 lata, on 32, nie jestem aseksualna, taka normalna, przeciętna babka po 30tce, widać że nie ma między nami chemii, nie ciągnie go do mnie, ale bez przesady, fajnie by było sobie trochę bardziej umilić wieczór , kiedyś nawet wylądowaliśmy w jednym łóżku po imprezie , a on nawet nie próbował się do mnie dobierać, mimo że wiele razy już dawałam mu znaki... impotentem też nie jest,interesuje się innymi dziewczynami ,ale kilka lat już jest sam i z nikim nie sypia (co prawda latem zaliczył romans na wczasach ,ale facet w jego wieku chyba potrzebuje trochę częściej, tym bardziej jeśli ma okazje ?? )

Gość widac pod tym wzgledem
nie jest toba zainteresowany kobieta musi sie facetowi podobac, jej cialo musi go podniecac , inaczej lipa

Gość :) wesoły facet
spadłaś mi z nieba ;] Ja jakiś czas temu poznałem pewna kobietkę która jest z tego co widzę i wiem sama od dłuższego czas ja tam samo...i tak sobie pomyślałem ze oboje jesteśmy dorośli więc czemu by sobie nie umilić zycia ;] ..no i tak sie zastanawiam jak by tu ją do tego grzechu namówić ? jak mam sie zachowywać na spotkaniach ? ,a moze czekać na jej znaki jakies konretne ?..nie chce wyskoczyc jak filip z konopi ,a jak tak na nia patrzyłem to cos czuje ze ona seksu potrzebuje :)....jakie dajesz sama znaki ?

Gość chemiczka1
myślę że gdyby chciała to sama by zaczęła ci dawać znaki

Gość a poco a na co a jak
mówi się, że facet przeleci nawet dziurę w płocie... On nie chce cię wykorzystać, bo wie, że się w tobie nie zakocha i nie będzie ci mógł zaproponować związku. Może zaproponuj mu seks bez zobowiązań?

Gość andrrrr
i tak sobie pomyślałem ze oboje jesteśmy dorośli więc czemu by sobie nie umilić zycia ;--a co do tego ma dorosłość :O myślę że trzeba mieć do takich układów siekę we łbie, a nie dorosłość :O

Gość chemiczka1
on wie że nie chcę zobowiązań! poza tym nie wydaje się być takim milusińskim typem który boi się zranić, po prostu w jego obecności czuję że nie ma na mnie ochoty..

Gość do autorki....
a jego ciało ciebie podnieca?

Gość faacet32
"mówi się, że facet przeleci nawet dziurę w płocie... " ohohohahahahohohoho :D

Gość chemiczka1
ciało jak ciało , dałoby radę ;)

:) wesoły facet--> a ciebie związek z nia czy tylko bzykanko interesuje? Są kobiety nieśmiałe w kwestiach seksu i takie nigdy same nie zaczna.. Spróbuj jakiś aluzji seksualnych i sprawdż jak na to zareaguje lub idż na całość i weż się za nią..najwyżej dostaniesz kosza.

Gość do autorki....
podnieca czy nie? i czy od razu czułas do niego chemie?

Gość freakylikeme
najpierw wybadaj czy ona nie chce zobowiązań debilu :O

czyli chemiczka1 rozumiem ze po prostu mam sie z nią umowić gdzieś na osobności i ...nie robić samemu nic ? czekać na sygnał.Pytam bo widzialem ja raz dopiero na wspolnej imprezie.

autorko---> wygląda na to, że go nie pociągasz, musisz być całkiem nie w jego typie...

Gość chemiczka1
mówiłam że nie ma między nami chemii

Gość chemiczka1
a poco a na co a jak -- też tak myślę,ale właśnie nigdy nie sądziłam że facet na głodzie nie weźmie co mu podejdzie

"a ciebie związek z nia czy tylko bzykanko interesuje" co wyjdzie to wyjdzie w sumie to ciekawa z niej kobieta więc kto wie ,ale od bzykanka bym chciał zacząc bo ja mowie mam wrażenie ze jest niedopieszczona....ja też ;]

związek który zaczyna się od niezobowiązującego seksu? patologia :O

chemiczka ;]] jak niema chemii to facet moze nie wziąść ja miałem podobna sytuacje no..nic ...a dla czego ? bo nie było chemii wiec co to dla mnie za przyjemność ;/ żadna.

Gość do autorki....
moze byc chemia z jednej tylko strony i wlasnie mnie ciekawi czy on ciebie od razu podniecał w sensie fizycznym

autorko----> facet na głodzie bzyknie chętną samiczke, jeśli ona tylko nie jest jakaś obleśna, tłusta strasznie i śmierdząca niemiłosiernie. Może on już bzyka kogoś na boku lub w kimś jest zakochany, tylko tobie o tym nie mówi.

drench związek który zaczyna się od niezobowiązującego seksu? patologia a dlaczego nie jak sie okaze ze ona jest chetna od razu to mamy czekac ze na 10 spotkaniu czy 20 ? ...po co sie meczyc

ale nie o to chodzi :O z reguły od razu czujesz czy chciałbyś z nią coś więcej czy tylko przelecieć :O na takich fundamentach trudno zbudować zdrowy związek, ile ty masz lat, 20?

Gość chemiczka1
no właśnie nie jestem ani tłusta ani obleśna... na pewno z nikim nie sypia..

Gość hallnsa22
Czy facet nie będzie uprawiać seksu z kobietą która go nie pociąga ? ale zadałaś pytanie...;) w sumie nie wiadomo o co ci chodzi.. podejrzewam, że o to- "Czy facet bedzie uprawiac seks z kobietą, pomimo iż ta jest otyłym oblechem, pasztetem, a co za tym idzie w ogóle go nie pociąga." odpowiedź na pytanie: nie, nie będzie. Chyba, że sam jest zdesperowanym oblechem i pasztetem.

Gość chemiczka1
nie jestem oblechem ani pasztetem! miałam męża, później byłam kochanką, więc faceci na mnie lecą!

25+ ;] tnz wiesz ona nie jest jakas pusta sucz ..jest interesujaca kobieta ..wiec pewnie bym wszedł z nia w zwiazek ,a co dalej to by sie okazało jaka jest w zwiazku. tylko ze nie wiem puki co czy ona chce zwiazku była długo sama jest niezależna więc jak by jej wystarczył tylko seks to czemu nie

Gość chemiczka1
widzę że nie patrzy na mnie w ten sposób ani nie ma ochoty zaciągnąć mnie do sypialni...

Gość hallnsa22
ale czemu się tak na niego uparłaś... sama sobie przeczysz. Skoro masz takie branie to poznaj takiego który na ciebie poleci ;)