Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemiczka1

Czy facet nie będzie uprawiać seksu z kobietą która go nie pociąga ?

Polecane posty

Gość dove4466
albo mu nie działa sprzet jak nalezy i sie dyga, cholera wie, przyczyn moze byc wiele i niekoniecznie musza dotyczyc ciebie

Gość yessie
traktuje cie jak kumpelke i tyle... musi byc chemia i to od razu nawet facet nie musi byc extra przystojny ale ma to cos co cie kreci... tak samo jest z facetami

Gość chemiczka1
eh z jego sprzętem wszystko ok ,mówiłam że moczył na wakacjach

Gość wesoly chce laske przeleciec
bo dlugo nie zamoczyl, to co bedzie tracil czas

Gość dove4466
widziałas jak kogos bzykał czy tylko ci mówił ???

Gość do mnie tez to interesuje
tobie nie odpiszemy bo brzydzimy się kurewek które dają dupy zajętym facetom!!!!!!!!!!!!!!!

Gość :) wesoły facet
drench pewnie chodz Ci o to ze po za szybkim seksie przejdzie mi ochota na dalsze jej poznawanie bo "dostałem co chciałem " ?

Gość chemiczka1
przypominali sobie z kumplem z którym razem byli, zresztą po co się leci na ibize ? :O

chemiczka masz nie pokoleji w glowie - zanjdz sobie ruchacza --> proponuje wesolego, bo tez ma potrzebe do zaspookenie i szuka worke na sperme to sie zdasz i vice versa:-D

nie do końca o to, chodzi o psychikę tej kobiety, przynajmniej ja miałam później różne jazdy

Gość moczył hahahaha
.

Gość do autorki....
a ty tak bardzo byś chciała żeby ci wsadził?

Gość moczył hahahaha
on ma HIV i nie chce cię zarazić :D

ja pierdole ale wy bijecie jadem ..to juz nie może mnie zadna kobieta pociągac seksualnie ? i szukam worka na sperme ? ..jak ona jest tez wygłodniała np to cos złego będzie ? ona tez dostanie przyjemnośc ,a ja nie naleze do typu co zamocze 5 min spusci sie i sobie idzie. ja lubie smakowac ;]

Gość moczył hahahaha
widać że facet jest w porządku. Albo boi się konsekwencji prawnych ( jednego murzyna sądzili o zarażanie). Chyba,ze ciebie sie boi ( może wyglądasz niezdrowo) heheheh

drench jazdy ze bedzie sie miała za dziwke ? ...bo za szybko ok rozumiem ..ja chce zrobic wszystki zeby tak kobieta miala tez komfort psychiczny po ,a nie płacz lament itp...

Gość yessie
chemia jest najwazniejsza jak facet mnie pociaga to ....nie umiem sie oprzec;)

wesoły jesteś po prostu tępy i idź z nią do łóżka, o nic się nie martw , na pewno nie będzie chciała z tobą związku, nadajesz się tylko do bzykania 🖐️ a co do autorki - bzykanie nieznajomej na ibizie to co innego niż seks układ z koleżanką ! może niewygodnie by się w czymś takim czuł?

Gość moczył hahahaha
:) wesoły facet naprawdę...5 min. ?? Poważnie ??? ;)

to skoro jestem taki tępy to mi moze wytłumaczysz o co ci chodzi ? ,a nie rzucasz półsłówka i mam sie domyślać ?

jazdy , ze potraktowales ja jak dziwke i chciales wykorzystac, nic nie ma szczerosci u Ciebie, tylo wlasny ch.uj sie liczy masz optymalne rozwiazanie bez krzywdy dla nikogo -->> chemiczka szuka latwego draga a ty worka na sperme pasujecie do siebie jak ulal .

Gość moczył hahahaha
to prawda.. jesteś tępy.

macie rację. Przepraszam :o

tak trudno zrozumieć że to nie jest zdrowe dla przyszłego związku? ja się czuję bardziej komfortowo kiedy związek zaczynam od rozmowy, kiedy rodzi się jakieś uczucie, a dopiero później łóżko, nie mówię że masz czekać pół roku ,ale na pewno nie zaczynać od samego seks układu :O kobieta powinna wiedzieć że facetowi zależy na czymś więcej niż tylko seksie ,że są też inne powody dla których lubi z nią spędzać czas :O chociaż są różne kobiety .. tak jak ludzie i taborety zresztą właśnie ,to nie jest temat o tobie 🖐️

dobra ide sobie bo widzę ze albo to ja nie umiem pisac ,albo wy nie potraficie czytac ze zrozumiemiem tylko łatka ..ruchacz !!! i chuj moge sobie gadać ,a wy dalej swoje....

Gość dove4466
a dajcie facetowi spokój, nie wiem o co wam chodzi pewnie same szczyle tu przesiaduja albo stare panny karmione harlekinami jak ludzie juz nie sa licealistami to do seksu podchodza nieco inaczej niz wy po pojsciu do łóżka nie maja jakichs dylematów czy kocha, worki na sperme , dziwka, kurwiarz itp

dove chyba się z choinki urwałaś albo za dużo tv i internetu :D zdecydowani :D wg ciebie wszyscy ludzie którzy przekroczą próg 25 lat wskakują do wyra przy pierwszym spotkaniu czy diametralnie zmieniają poglądy na temat seksu ? :D haha

widać obracam się w otoczeniu dorosłych ludzi z mózgami licealistów.. wielka studentka się odezwała? może dorośli ludzie nie są też w stanie się zakochać ? :D

mam 31, tak facet jest tepy i nic nie zrozumie taki egoista myslacy tylko jak zamoczyc , zero pojecia o kobietach i totalna plytkosc

a ja dawno skończyłam liceum, a rozum jak u licealistki :D szkoda że wyglądu 18tki już nie mam :(