Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WPDMY

sex- cos nie tak

Polecane posty

Gość WPDMY

Witam, mam problem z tym iż nie mogę wsadzić penisa swojej partnerce. Dodam tylko, ze to nie jest mój pierwszy raz a jej tak. Próbuję włożyć, a tu tylko wchodzi trochę żołędzia i nic więcej, nie mogę pchnąć bo jakoś dziwnie chyba mnie blokuje odruchowo udami( ona tez chce sie kochac) lecz gdy to się uda to on nie chce wejsc (przy pozycji klasycznej). Była u ginekologa i z nia wszstko ok. Doradzie cos, czego to moze byc przyczyna itp.

Gość femka84
jeżeli to jej pierwszy raz to z pewnością stres, musisz ją bardzo podniecić aby było łatweij i w razie czego można używać jakiś nawilżaczy np z durexa

Gość do gościa z 23:xx
mój drogi, nie trza było trenować/bić konia za młodu, to by nie był taki gruby, A tak serio, to lubrykator KY i systematyczny trenig dilldem, początkowo cienkim i stopniowo w miarę rozciągniecia pochwy większym aż wreszcie dildem o średnicy Twojeo penisa Czy ten twój penis tak wygląda: http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg

Gość do WPDMY
cyt.:WPDMY Valesz skont, nie mam bżuha a mój siusiorek jest miejsy http://stuff.swir.us/2007/04/01/ja%C5%9B_faso la.jpg - co sie smieciu za mnie podszywasz! dalej nie wiem co zrobic.. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cieciu jeden, ja się z Ciebie nie nabijam tylko dałem dobrą i jedyną radę z dildem. Niech baba trenuje 5 x dziennie z KY dildami różnych rozmiarów a będzie ok. Wreszcie se wsadzisz i się spuścisz. Widzę, że obce jest Ci porzekadło: przyganiała motyka gracy... więc o Twojej słomie z gumieniaków nie wspomnę. Trochę wyluzuj, bo humorem nie grzeszysz, a to grozi impotencją i za 100 lat nie wsadzisz.

Gość do Ciecia
Dalej poważna rada: niech Twoja baba chodzi przez dzień i śpi w nocy z dildem o średnicy Twojego prącia, to wtedy szybciej uformuje się jej pochwa i będziesz wreszcie mógł wsadzić i się spuścić. Powodzenia dla obojga.

Gość zastanawiammsie
co sie dzieje, ze niektore linki nie otwieraja sie? Czyzby moderator cenzurowal posty? Przeciez to chore!!!!!

Gość a teraz na serio
problemem moze byc gruba blona dziewicza. spytaj dziewczyne czy miala problemy z wkladaniem tampona do srodka?

Gość walencja87
Problem tkwi w Twojej dziewczynie i jej psychice. Skoro to jej pierwsze doświadczenia seksualne to sie spina i to sprawia ,że trudniej ci wprowadzić członka do środka.

Gość walencja87
ej ty nie podpier*alaj mi mojego pseudonimu !